Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 napja késik, csináltam...

4 napja késik, csináltam tesztet pozitív! örülnöm kellene, de 3 és fél hónapja elhalt a picim 5 hetesen! Tegnap előtt felhívtam a dokimat és azt mondta sürgősen menjek hozzá! Mára kaptam időpontot este 7re. Nagyon félek! Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 07:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Nekem elhalt 9hetesen,rá 2 hónapra terhes lettem.Ma 3 éves a fiam.Szerintem örülj neki ne idegeskedj!!!!
2012. nov. 28. 07:47
 2/25 anonim ***** válasza:
Az orvos majd elmondja, hogy mire számíthatsz. A legjobbakat neked.
2012. nov. 28. 07:51
 3/25 anonim ***** válasza:
Ha az előző el is halt nem törvényszerű h most is elfog. Elhiszem h nehéz de úgy tartják azon kell túl lenned ahol a múltkor elhalt és akkor már vmivel nyugodtabb lehetsz. De próbálj másra gondolni ne idegeskedj miatta csak arra gondolj h rendben lesz minden. Szurkolok nektek!!! :)
2012. nov. 28. 08:00
 4/25 anonim ***** válasza:
Szerintem csak biztonság kedvéért hívott koránra, hogy ha esetleg kell hormonpótlás akkor hamar kiderüljön. Csak nyugodj meg, pozitívan! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen.
2012. nov. 28. 09:26
 5/25 anonim ***** válasza:
Együttérzek veled. Én is így vagyok. Nekem 11 hetesen halt el... 4 hónapja.. Tagnapelőtt lett pozitív. Én nem megyek dokihoz, majd csak 2 hét múlva. Nekem a "múltkor" a 8 hetes UH teljesen tökéletes volt.. Aztén elmentem az SZTK-ba megkérni a háziorvostól a beutalót a laborvizsgálatkora, kb 20 percet voltam a váróban, s összeszedtem egy vírusos torokgyulladást... :-/ Valsz az volt a gond. Most a közelébe nem fogok menni a háziorvosnak, majd anyu vagy a párom elhozza a beutalót. Majd írd meg mi volt!
2012. nov. 28. 10:01
 6/25 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok, hidd el, nagyon sok nővel előfordul ez sajnos, mégis hamar sikerül a baba és problémamentes a várandósság. Szóval csak pozitívan, minden jót és nyugalmat nektek!!
2012. nov. 28. 10:15
 7/25 A kérdező kommentje:
voltam dokinál!azt mondta, hogy még nagyon pici, de azt feltételezi, hogy ketten vannak! jövő héten szerdán vissza kell mennem, akkor többet tud mondani, de semmi elváltozás nincs, mindent rendben talál!!
2012. nov. 28. 20:07
 8/25 anonim ***** válasza:

Hopppppá!!! GRATULA!!! :)

5-ös voltam

2012. nov. 28. 21:06
 9/25 A kérdező kommentje:
még semmi sem biztos, ezért nem akarom beleélni magam semmibe!!!! még egy hét kétség!!!! de jó volt hallani a biztató szavakat!!!!
2012. nov. 29. 05:39
 10/25 anonim ***** válasza:
Hűha!! Mekkora hír! Akkor feltétlenül írj egy hét múlva és nagyon vigyázz magadra!!!!!!
2012. nov. 29. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!