Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 napja késik, csináltam...

4 napja késik, csináltam tesztet pozitív! örülnöm kellene, de 3 és fél hónapja elhalt a picim 5 hetesen! Tegnap előtt felhívtam a dokimat és azt mondta sürgősen menjek hozzá! Mára kaptam időpontot este 7re. Nagyon félek! Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 07:27
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
tegnap ismételten voltam dokinál! 1 pici van, de úgy néz ki hogy egészséges!!!! és ez számomra most a legfontosabb!!!! végre érzem a boldogságot!!!!
2012. dec. 6. 05:47
 12/25 anonim ***** válasza:

Jajj de nagyon jó!! Remélem én is hasonlóan járok....

Ma vagyok elvileg 5+2 . De nem akarok majd csak 17.-én menni dokihoz.

#5-ös voltam...

2012. dec. 6. 09:00
 13/25 anonim ***** válasza:
Gratulálok, sok boldogságot nektek!
2012. dec. 6. 09:12
 14/25 A kérdező kommentje:

szeretném elmondani a szülőnek, de szerintetek is jó ötlet, ha karácsonykor jelentjük be???

kívánom neked is 17-én a pozitív megerősítést!!!

2012. dec. 6. 19:48
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a legszebb ajándékotok ez lesz Karácsonykor!
2012. dec. 7. 10:23
 16/25 anonim ***** válasza:
Közsönöm, hát nagyon boldog leszek, ha azt mondja, hogy valóban van egy újabb lehetőség.. mert nem nagyon tudom elhinni. Amennyire boldog voltam az előzőnél, most annyira nem tudok/merek örülni egyáltalán. Ha a kezembe lesz aususztusban igazán szerintem majd csak akkor.. De addig is, legalább 17.-én mondja, hogy eddig ok, aztán legyek túl a 12 heti UH-n.. utána talán már egy picit elkezdek bízni...
2012. dec. 7. 11:15
 17/25 A kérdező kommentje:
tudom miről beszélsz!!! ugyan így éreztem én is!!! de most amikor azt mondta a doki, hogy minden rendben van akkor már éreztem, hogy elönti a szívemet a boldogság!!!! teljesen más érzés van bennem, mint az előzőnél!!! de a félelem az bennem van és ahogy te fogalmaztál"majd augusztusban, ha a kezedben lesz", akkor megnyugszom!!! sok siker és írj, hogy mi volt 17-én!
2012. dec. 10. 06:13
 18/25 anonim ***** válasza:
Köszi, megírom. :)
2012. dec. 10. 18:39
 19/25 A kérdező kommentje:
aki írta, hogy 17-én megy orvoshoz, mit mondott???
2012. dec. 18. 05:45
 20/25 anonim ***** válasza:
Szia ! én voltam aki írta, de a dokim lebetegedett, úgy tűnik pénteken mehetek... :) Aranyos vagy, hogy kérdezted! :) Majd megírom!
2012. dec. 18. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!