Megtartanátok egy babát, ha minden, de tenyleg minden ellene szólna, de ti belül valahol nagyon szeretnétek?
Szia!
Èn egyáltalán nem nézlek hülyének, söt! Tisztelem és becsülöm benned, hogy a jövöre gondolsz, és nem csak bele a vakvilágba szülöd a gyerekeket, mondván, hogy majdcsak lesz valahogy.
Az általad leírt okok mind komolyak, és tényleg megfontolandó, hogy ilyen körülmények között vállalj-e még 1 gyereket, vagy sem... De ebben szerintem senki sem adhat neked tanácsot, hiszen neked kell a döntésed eredményével együttélned.
Rengeteg kérdés felmerül, ami nélkül semmilyen tanácsot nem lehet neked adni. Pl. hogy boldogulsz egyedül 2 kisgyerekkel? Anyagilag el tudnál-e tartani még egy gyereket? Ki vigyáz rájuk, ha veled valami történik? Az exed besegít-e, vagy a nagyszülök, stb. Lakás? Elég nagy-e? Tudod-e fizetni a kiadásokat? Hogy bírnád 3 KICSI gyerekkel? Az exeddel beszéltél róla? Tudja, hogy terhes vagy? Mit szól hozzá?
Èn mindig 2 gyereket akartam, de egy után azt mondtam, hogy köszönöm, 1 elég. Ès nekem erre összesen 1 okom van: nekem 2 gyerek már túl sok lenne.
Pont ebben a cipőben járok. 3. gyerek, 38 évesen,minden és mindenki ellene szólt, megtartottuk és most boldogan várjuk.
30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!