Tényleg annyira ciki, ha csak fazonra igazítva mész és nem csupaszon?
Hát én az utolsó kettő uh-ra és méhszájvizsgálatra kb másfél hetes szőrrel mentem mert elötte pont nem volt se időm se energiám borotválkozni és megmondom őszintén nem érdekelt, nem azért járok oda hogy a fazonomat nézegesse. Amúgy meg állítólag sok doki megszólja ha valaki csupaszon megy mert hogy nem higiénikus blablabla...
20hkm
Az enyém sem csupasz. Nem is bírná a bőröm, egyszer kétszer leszedtem teljesen, de annyira begyulladt, hogy soha többé.
Most géppel van fazonra nyírva.
A dokit/szülésznőt csak az érdekli, hogy tiszta legyen.
ez egy intim dolog
ebbe nem fog beleszólni a doki .-)))
neki mindegy hidd el biztos látott már mindenfélét :-)
én is csak géppel szedem le a nagyját, nem szeretem a dzsungelt, de a simára borotváltat sem. aranyközépút :)
egyébként a dokit nem érdekli... gondolj bele hány idős asszony megy nőgyógyászhoz, hát őket vizsgálni sem lehet leányálom...
Pont tegnap voltam dokinál csupaszon.Mondta a doki h ne borotválkozzak mert fertőzés forrása lehet.Kérdezem h ez nem ciki?Mondta h nem és őt jobban érdekli a méhszájam állapota mint a fazonom.
Szóval orvosi rendelvényre többet nem borotválkozom terhesség alatt.Nem is bánom mert már nem láttam a pocimtól és igen kontár munkát végeztem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!