Tényleg lehet baj a vércsoportból?
Figyelt kérdés
Eddig nem foglalkoztam vele de ma mondta az egyik ismerősöm hogy lehet baj abból hogy nekem 0-ás a férjemnek pedig A-s a vére(mind a ketten RH pozitívosak vagyunk).Tényleg lehet baja a kicsinek hogy van ez az összeférhetetlenség??Mi lehet tőle a baja??...eddig nekem senki sem mondta h ez baj lenne pedig mind a kettőnk vércsoportját tudja a doki is meg a védőnő is.Előre is köszönöm a válaszokat.30hkm2012. nov. 25. 16:42
11/11 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt olvastam h ritka de lehet belöle baj viszont elvileg akkor már a terhesség elején elment volna a baba.Tudom h az Rhval nincsen baj mert mindketten pozitívosak vagyunk meg irtam is h a családban van ilyen Rh összeférhetetlenség.Csak ez volt új nekem h a vércsoport is okozhat ilyet.De köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 26. 16:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!