Szerintetek látszik már a pocim, vagy ez még mindig nem az, csak a súlyfelesleg? (5 kg-ot híztam a terhességem eleje óta)
Kedves első.Ezek a csíkok már régóta megvannak,mert 110 kg voltam 17 évesen és lefogytam 63 kg-ra.Ezek a csíkok az akkori súlyfeleslegemből maradtak meg,így most abban reménykedem,hogy már a terhesség alatt nem lesznek új csíkjaim.
Most 83 kg vagyok.
Én hiába beállok a tükörbe,nem látom magamon,hogy terhes vagyok,és sztem még a külvilágnak sem egyértelmű ha rám néznek.Vagy szerintetek már egyértelmű??
3. válaszolónak:
A 13 hetes 4D-s Uh-on azt mondták,hogy nagy valószínűséggel kisfiam lesz..majd keddhez egy hétre megyek a 18 hetes Uh-ra,majd ott rákérdezek még egyszer,hogy tényleg kisfiú lesz-e.Remélem megmutatja magát akkor is :)
Ó, akkor biztosan fiú:)
Csak nekem úgy tűnt a hasad "állásából" mntha lány lenne, de ez nem jelent semmit.
Sok boldogságot :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!