Hallottam egy biztonsági öv bekötési módot kismamáknak. Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Remélem érthetően írom le és el tudjátok képzelni, vagy akár ki is tudjátok próbálni.
Szóval amikor kötöd be magad, akkor a biztiöv alsó csíkja úgy fusson, hogy az egyik combodon felül, a másikon meg alul menjen. Melkasod előtt normális helyzetben marad. Tulajdonképpen az egyik lábadat bele kell dugnod. Jó kis nyaktörő mutatvány.
Állítólag így kell bekötni magadat, ha nincs olyan övlehúzód amit már csomó helyen árulnak. A véleményemet nem írom le, kíváncsi vagyok a tiétekre!
2012. nov. 25. 14:36
11/13 anonim válasza:
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket! Valóban jó áron van, de én nem látom szükségét. Elég ritkán autózunk mostanában és akkor sem megyünk messzire (autópálya stb). Nekem kényelmes az öv, nem zavar, meg simán lent marad a pocakom alatt, nem kell ott tartani :)
2012. nov. 26. 08:38
13/13 anonim válasza:
Én ezt is kipróbáltam, és övterelőm is van. Pont ezen gondolkodom, mert az övterelő a szeméremdombnál van, ez a comb alatt átdugósdi viszont teljesen eltereli az övet. Szóval jó kérdés, nem tudom, melyik a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!