Kismamáknak kötelező a biztonsági öv használata?
Figyelt kérdés
Mertt tegnap mentünk valahová, és egy nő kilépett az utra, páromnak nagyot kellett fékeznie, hogy el ne üsse, nekem meg picit megnyomta a hasam a bizt. öv.2012. jan. 16. 09:52
1/7 anonim válasza:
igen kötelező. vaterán vannak fent pocakvédők.
2/7 anonim válasza:
igen kötelező. én is csak azt tudom ajánlani amit az első válaszoló!
3/7 anonim válasza:
Mindenkinek kötelező! Kivéve:
a három év alatti gyermekek, a tolató sofőrök, az éppen dolgozó taxisok, a mentő betegellátó terében utazók, illetve azok, akiket az övhasználat alól orvos ment fel és erről papírjuk is van.
4/7 anonim válasza:
Persze,hogy kötelező!Használj övterelőt.
5/7 anonim válasza:
Így van, ahogy korábban írták. Míg az öv csak megszorítja (és a víz, mint a magzatvíz is összenyomhatatlan), az sokkal veszélyesebb, ha egy ilyen fékezéstől a szélvédőre zuhansz.
Ha sokat autózol, akkor érdemes venni valóban egy kismamáknak készült övterelőt.
Boldog babavárást!
22 hkm
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, fogok venni övterelőt!!!! Boldog babavárást!
2012. jan. 16. 12:43
7/7 anonim válasza:
Én övterelőt használok, nagyon jó dolog. Naponta minimum 30 km-t vezetek átlagosan (nem hobbyból). Az övterelő tök jó dolog, de sokszor attól tartok, ha valami koccanásos balesetem lenne, a légzsák milyen veszélyes. Éppen ezért, ha nem én vezetek, akkor mindig hátra ülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!