Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Sajnos hirtelen...

Kismamák! Sajnos hirtelen csak innen tudok tanácsot kérni, szóval szerintetek az ajtó nyilás irányát meg lehet változtatni? 36 hkm

Figyelt kérdés
Vettünk egy kis ágyat és nem fér be egy cm hiján ,de ha az ajtó nyilás irányát megváltoztatnánk akkor nem okozna gondot . Borzalmasan ideges lettem emiatt igy is olyan nehezen vettük meg ,és erre nem gondoltam most meg még egy kis ideig nincs itthon senki .

2012. nov. 25. 13:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segitő szavait :)
2012. nov. 25. 13:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát ezért adtuk el mi a nagyágyat, és az árán kinyitósat vettünk. :)
2012. nov. 25. 13:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is azt tudtam volna tanácsolni, hogy csináljátok kifelé nyílósra. Ez a legolcsóbb megoldás.
2012. nov. 25. 15:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekünk megcsinálták. Elég tré munkát végeztek és sajnos nehezen záródik az ajtó, de meg lehet csinálni bár nem kis munka.
2012. nov. 25. 17:27
 15/15 A kérdező kommentje:

Szerencsére nagyon jó lett a kiságy is olyan amilyennek gondoltam már csak a kis legényke hiányzik :))

Az a pár cm "belógás" most ,hogy az ajtó kifele nyilik nem zavaró ,meg aztán mindent megér a kis manónk.

Köszönöm szépen még egyszer :)

2012. nov. 26. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!