Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Sajnos hirtelen...

Kismamák! Sajnos hirtelen csak innen tudok tanácsot kérni, szóval szerintetek az ajtó nyilás irányát meg lehet változtatni? 36 hkm

Figyelt kérdés
Vettünk egy kis ágyat és nem fér be egy cm hiján ,de ha az ajtó nyilás irányát megváltoztatnánk akkor nem okozna gondot . Borzalmasan ideges lettem emiatt igy is olyan nehezen vettük meg ,és erre nem gondoltam most meg még egy kis ideig nincs itthon senki .

2012. nov. 25. 13:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet, mert adott helyen van neki az a kis bigyó, amire van az ajtó akasztva. Úgy nem megoldható, hogy leveszitek az ajtót, amikor már bement a kiságy visszateszitek, és kész.
2012. nov. 25. 13:10
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod megváltoztatni, csak ha veszel egy új ajtó tokot, ami az ajtódhoz való!

Rendezd át a szobát, forgasd el amit lehet, úgy hogy jólegyen!

2012. nov. 25. 13:13
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem ezzel van gond hanem belelóg sajnos az ajtó nyilásába szóval bele mennénk ... hmm nem tudom de megoldás kell .
2012. nov. 25. 13:13
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor le kell cserélni az ajtót harmonika ajtóra. Mi is így tettünk a gyerekszobával, hogy több teret nyerjünk. Majd ha tini lesz a gyerek visszakapja a rendes ajtót.
2012. nov. 25. 13:15
 5/15 A kérdező kommentje:
Sajnos az nem férne bele ,hogy új tokot vegyek !
2012. nov. 25. 13:15
 6/15 A kérdező kommentje:

Egyenlőre igy is velünk lenne szóval ez ami hálószobánk mert mire a három meglévő gyermekünknek kialakitottunk egy egy gyerekszobát addigra itt "a kis ráadásunk " . :)) Aminek szivből örülök csak most akadt egy kis gond .

A harmónika ajtó nekem is eszembe jutott ,igaz a szép fenyő ajtómat nagyon szerettem ,de akkor már ez legyen a legkevesebb ,bár még próbálom törni a fejem . :)

2012. nov. 25. 13:18
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, már bent van a kiságy, de ahova szántátok ott nem jó, mert belelóg az ajtó nyitásába?
2012. nov. 25. 13:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Rajzold le a szobát, a bútorokat mérd le, és Rendezd újra a szobát a

Papíron!

2012. nov. 25. 13:20
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok, ha a tokot, megfordítjátok akkor fog az ajtó máshogy nyílni, de az kőműves munka lesz :(
2012. nov. 25. 13:22
 10/15 A kérdező kommentje:
Bent van már igen és kb 5 cm -el belelóg az ajtó helyébe . Szerencsére most jött egy rokonunk már és megtudja oldani ,hogy a zsanérokat átrendezgeti és az ajtónk másik irányba és kifele fog nyilni .. ez van :) Nem tudok másképpen rendezkedni mert ott a nagy ágyunk és a tv állvány ,mást pedig nem is tartalmaz a hálószoba igy sem ,a szekrényünket már igy is kitettük anno a nappaliba .Ez egy nem túl nagy hálószoba ,igazán két emberes és a kiságy pedig egy pelenkázós kombi kiságy .
2012. nov. 25. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!