Van értelme az aggódásomnak? Hogy tudnék ezen változtatni?
Próbálj meg nem feszült lenni, mert az kihat a terhességre!
És nézz meg pár könyvet, hogy mi a teendő, a fájásoknál!
Nincs értelme az aggódásodnak, válaszolva a kérdésedre. Ezzel tényleg nem teszel jót se magadnak se a babának. Aminek meg kell történnie az meg is történik, akkor is ha aggódsz, akkor is ha nem. Tehát? Akkor mi értelme van?...
Inkább érezd jól magad, és örülj a babádnak. Az valahol természetes, hogy van benned félelem. Kiben nincs aki babát vár, főleg az elsőt. De ne vidd túlzásba. Tudod még mennyi olyan dolog lesz a terhességed alatt, ami miatt 1000 kérdés fog benned megfogalmazódni? Az egész egy aggódás, de én mindig azt mondogattam, hogy minden rendben van, erősek vagyunk és egészségesek. A rossz, negatív gondolatokat amilyen gyorsan jöttek, úgy el is hessegettem. Ezeknek nem szabad teret engedni.
Gondolj arra, hogy ha eddig minden rendben volt, eddig is úgy lesz. A fájdalmak, szurkálások normálisak ilyenkor, hiszen a testednek fel kell készülnie a baba kihordására, természetes, hogy változnak ott benn a dolgok és ennek köszönhetően ezek nem mindig kellemesek.
Nyugi és ssssssszzzzzzzzsuuszááááá. :D
Amúgy Boldog Babavárást!
30 hkm
Teljesen normális! A 12. hétig én halálra aggódtam magam, sírtam már ha elmúltak a hányingeres tüneteim. De nem lesz semmi gond, rengeteg egészséges baba születik, neked is az fog!
26h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!