Van értelme még a 4Dnek a 35-6. héten?
Figyelt kérdés
Lehet még látni valamit a gyerekből, vagy már nagyon "nyomi"? Szeretnék még egy utolsó emléket eltenni arról, hogy a pocakomban van, de idáig nem sikerült eljutnunk...2012. ápr. 20. 16:50
1/19 anonim válasza:
nem igazán
egészében nem fogod látni, csak részletre :)
erről lekéstetek, jobb lett volna a 25 hét körül menni.
2/19 anonim válasza:
Hát én 36 hetesen is voltam 4D-n, hihetetlen jó volt!!! :))) Ha gondolod, privátban küldök egy mintafotót róla. :)
(Tény, hogy ilyenkor szerencse is kell, hogy felétek fordítsa az arcát.)
3/19 anonim válasza:
miért kell mindent privátban
engem is érdekelne a kis pofija
11 hetes kismama (első voltam)
olyan önzők vagytok :(
4/19 anonim válasza:
Én láttam 363 hetes babáról 4D-t az UH-osnál. Nagyon szép volt :) De ahogy az előző írta, már ugye pici a hely neki és n agy a valószínűsége, hogy a keze-lába takarni fogja. De egy próbát szerintem megér.
6/19 anonim válasza:
Jajjj, mert azt gondoltam, hogy más lehet, hogy nem kíváncsi rá. Akkor felteszem ide mindjárt. :)
7/19 anonim válasza:
8/19 anonim válasza:
9/19 anonim válasza:
(Arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy milyen lesz egymás mellé tenni a megszületett pofis képet, és ezeket... :)Kb. két hét múlva kiderül. :))
10/19 anonim válasza:
köszönöm szépen máris jobban érzem magam
11 hetes kismami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!