Holnap leszek 5+5, de a ciklusaim nem 28 naposak, hanem 32, van értelme ultrahangot csináltatnom?
A petezsák már biztosan látszódik, de ennél több szerintem nem. Azért nem érdemes elmenni, mert utána ugyis visszarendelnek, hogy megnézzék van-e szívhang. Akkor meg azért fogsz izgulni. Én megértem, hogy a vetélés miatt most ideges vagy, de ha téged ennyi már megnyugtat akkor menj el.
Boldog babavárást!:)
Szia! Menj el nyugodtan, hogy megnyugodj, jó helyen van beágyazódva a pocaklakód! Persze hogy van értelme elmenned! Valószínűleg nem lesz még szívhang, de vissza mész pár hét múlva, akkor már biztosan hallható lesz! Az orvos egyébként manuálisan is megvizsgál majd (gondolom).
(Én tegnap voltam az első vizsgálaton. A vérzéskimaradásom 7 hét 5 nap, de nekem is hosszabbak voltak a ciklusaim (32), a fogantatás is később történt, módosították a terminust, így 6 hetes 3 naposnak "ítéltek". A kis pocaklakóm 6 mm és hallottam a szívhangját is! )
Ne izgulj, minden okés lesz! Jó Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!