Valaki lenne szíves elmagyarázni, mi értelme van a terhesség alatt felszedett kilókat tippelgeti?
A legjobb válasz tényleg az: unaloműzés... De szerintem nincs ebben semmi rossz. Hisz a legtöbb helyen kivan írva, hogy (ha van kedvetek....)
Nekem van ismerősöm, akinek az utolsó heteket végig az ágyban kellett töltenie... Na neki jó volt unaloműzésre. :):) És igen, biztos megnyugtatja a sok kilót felszedett kismamikat, ha kevesebbnek tippelik... De mi van fordított esetben??? :):):):):)
utolsónál a pont...
én sem szoktam nézni, de nyilván csak olyanok töltenek fel képet, akik alig híztak,és "tökéletes kismamák"
Ettől annyira kivagyok...én nem értem miért ne lehetnek normálisan hízni a terhesség alatt.Nem a "szétfolyásról" beszélek, de azt vettem észre, hogy kezd ez a gebeség kezd a kismamáknál is divat lenni.Egyik ismerősöm pl diétázik és heti 2x jár kismama tornára, izomláza is van rendesen, csak nehogy hízzon...no comment...
És csak úgy mondom, én 8 kg-ot híztam, de nem azért mert marhára figyeltem volna.Így alakult, mindent ettem, ami csak jólesett.
Bocsi, hogy ide írtam, de már kicsit kivagyok ettől...
Mármint a fotók alapján?
Pont annyi, mint hogy mi a neme és hány hetes.:) Szerintem is unalomból, hogy mást is kérdezzenek. Gondolják, biztos nehezebb 3 paramétert eltalálni...és tényleg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!