Tegnap Domestossal takarítottam a fürdőszobánkat (csempe mosás). Sajnos nincs rajta ablak, de az ajtó végig nyitva volt (kivéve mikor az ajtó mögött mostam a csempét). Lehet valami baja a babámnak?
Utánna persze kimentem az udvarra friss levegőt szívni és "kitisztítani" a fejem. Igazán, nem éreztem magam rosszul, nem szédültem és nem fájt semmim. De megfogadtam, hogy legközelebb már nem én csinálom. Ennyitől ugye nem lesz baj?
20+5 hetes kismama.
jót biztosan nem tesz de bajod nem lesz szerintem...Nincs ventillátorotok? azt beteheted az ajtóba és keveri a levegőt...
elég ha veszel finom sót és abba mártogatod a szivacsot aztán sima vizzel leöblited.
vagy veszel drogériában bio v. természetes anyagból készült felülettisztitó anyagot és azzal dolgozol.
Köszi a válaszokat...
Utolsó! Én is így voltam vele!!! :)
Épp ma délelőtt domestosoztam át az egész fürdit+vécét, és ezt hetente megcsinálom. Első terhesség alatt is csináltam, meg most is.
Sajna nem takarítja ki magát a lakás.
36 heteske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!