Ti mit tennétek a helyemben?
Babát várok már 4 hónapos vagyok viszont a párommal már nem akarok együttlenni. Úgyérzem már mást szeretek és nem őt viszont nem akarok összetörni a szívét a gyermekem apjának.
Próbálok úgy dönteni ahogy a babának a legjobb..szerintetek?
igen sokat veszekszünk,2 és fél évig voltunk együtt,10 hónapja jegyesek is vagyunk...én nemtudom elképzelni magam mellett egyátalán,sokszor bántottuk már egymást..de szüleim úgy vélik hogy a gyereknek az a legjobb ha együtt maradunk..
a harmadik fél is szeret engem hozzáteszem mi már beszéltünk erről és már most úgy viselkedik mintha az ő gyereke lenne és mindent megtenne értünk..de ez a családom számára 1 nagy sokk lenne..
Hát. Ez nagy gáz.
Miért nem vártatok a babával a házasságig? De tényleg, miért nem?
Meg ha már eljegyeztétek egymást, akkor végülis már döntöttetek egymás mellett.
Nem lehet, hogy ebben a hormonok játéka is benne van? Tényleg fontos kérdés, hogy mióta tart az elhidegülés.
Ha nem szereted, mi a francért csináltatok együtt gyereket???
Ne mondd már, hogy 4 hónapja még minden tökéletes volt, most meg hirtelen nem szereted...
Én csak annyit mondhatok, gondolt végig , hogy mióta van benned ez az érzés , mert ha azóta hogy terhes vagy , gondold végig 2x hogy mit csinálsz ! Csúnya dolgokat tesznek ezek a "felborult hormonok" ...Tapasztalatból beszélek
Én egy fél éves kislány anyukája vagyok .... 8 hetes volt a kislányom, mikor a párommal szétmentünk ... azóta már ujra együtt vagyunk ...sok mindent beláttam...állapotosan másképp láttam dolgokat !
Te életed , Te döntésed , ez meg az én véleményem , történetem!
Minden jót , jó babavárást !!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!