Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Babát várok már 4 hónapos vagyok viszont a párommal már nem akarok együttlenni. Úgyérzem már mást szeretek és nem őt viszont nem akarok összetörni a szívét a gyermekem apjának.

Próbálok úgy dönteni ahogy a babának a legjobb..szerintetek?

2012. nov. 24. 12:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajat tapasztalatbol mondom hogy a gyereknek nem jo ha olyan csaladban no fel ahol a szulok nem szeretik egymast. Ezzel sose teszel jot neki.
2012. nov. 24. 12:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Bővebben?Mi az oka?Elhidegültetek?Mióta vagytok együtt?Kicsit kifejthetnéd!
2012. nov. 24. 12:22
 3/7 A kérdező kommentje:

igen sokat veszekszünk,2 és fél évig voltunk együtt,10 hónapja jegyesek is vagyunk...én nemtudom elképzelni magam mellett egyátalán,sokszor bántottuk már egymást..de szüleim úgy vélik hogy a gyereknek az a legjobb ha együtt maradunk..

a harmadik fél is szeret engem hozzáteszem mi már beszéltünk erről és már most úgy viselkedik mintha az ő gyereke lenne és mindent megtenne értünk..de ez a családom számára 1 nagy sokk lenne..

2012. nov. 24. 12:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát. Ez nagy gáz.

Miért nem vártatok a babával a házasságig? De tényleg, miért nem?

Meg ha már eljegyeztétek egymást, akkor végülis már döntöttetek egymás mellett.

Nem lehet, hogy ebben a hormonok játéka is benne van? Tényleg fontos kérdés, hogy mióta tart az elhidegülés.

2012. nov. 24. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben voltunk. Másfél éve voltunk együtt, amikor becsúszott a baba, akkor voltunk fél éve jegyesek. Mielőtt megtudtuk a babát, azelőtt pont nagyon sokat veszekedtünk, 1-2 hónapja nagyon rosszban voltunk, sok volt s sérelem. Ráadásul pont akkor kapott vidéken munkát, még azon is elgondolkoztam, hogy nem megyek vele, töltsünk külön egy kis időt, és gondoljuk át a dolgokat. Aztán még rátettek a terhességi hormonok is. Amikor viszont megtudtuk, hogy jön a baba, egyikünk sem tudta volna elvetetni, és átértékelődtek a dolgok. Leültünk egy nagyot beszélgetni. Arra jutottunk, hogy próbáljuk meg minden erőnkkel rendbe hozni ezt a kapcsolatot, végtére is imádtuk egymást, ezért kérte meg a kezem ilyen hamar, csak mostanában rosszak voltak a körülmények. Ha viszont egy életre akartuk még nem rég, ahhoz ezek a rossz periódusok is hozzájárulnak, amiket túl kell vészelni. Azóta is voltak nagyobb összezörrenések, egyszer majdnem el is hagytam, de összességében megint boldogok vagyunk, és nagyon sokszor érezzük azt a nagy szerelmet, amit az elején. Én azt mondom, hogy ha egyszer már ígéretet tettetek egymásnak (mert az eljegyzés is az), akkor próbáljátok meg rendbe hozni!!! Ez a baba és a ti érdeketek is. Aztán ha végképp semmi nem működik, akkor próbálj meg új életet kezdeni, mert az tényleg nem jó, ha úgy nő fel, hogy a szülei utálják egymást. Ha viszont csak elhidegülésről van szó, azt fel lehet izzítani! 34 hetes kismama
2012. nov. 24. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:
47%

Ha nem szereted, mi a francért csináltatok együtt gyereket???

Ne mondd már, hogy 4 hónapja még minden tökéletes volt, most meg hirtelen nem szereted...

2012. nov. 24. 14:04
 7/7 Katucika0912 ***** válasza:

Én csak annyit mondhatok, gondolt végig , hogy mióta van benned ez az érzés , mert ha azóta hogy terhes vagy , gondold végig 2x hogy mit csinálsz ! Csúnya dolgokat tesznek ezek a "felborult hormonok" ...Tapasztalatból beszélek

Én egy fél éves kislány anyukája vagyok .... 8 hetes volt a kislányom, mikor a párommal szétmentünk ... azóta már ujra együtt vagyunk ...sok mindent beláttam...állapotosan másképp láttam dolgokat !

Te életed , Te döntésed , ez meg az én véleményem , történetem!

Minden jót , jó babavárást !!

2012. nov. 25. 07:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!