Utrogestan napi 3x1 mellett néha pecsételés jelenthet gondot?
Még nem adott semmi beutalot a barnázás miatt.Két hét múlva kell mennem uh-ra.Én veszélyeztetett terhesként ki vagyok írva betegállományba.Sokat fekszek kimélem magam.Én el vagyok tiltva a fürdéstől is csak zuhanyozhatok.Azt mondta a doki hogy meleg vízbe ücsörögni nem szabad.Nem tudom Neked mi a munkád.Én úgy vagyok nyugodt hogy pihenek.Nekem a munkám alatt 10 óra állás és emelgetés is van.Leülni nem lehet.Sokszor még az ebéd is állva van.Nekem jobb otthon.
Szerintem Te is kiméld magad.Nekem a doki azt mondta a pihenés is majdnem annyit ér mint az utrogestan.
Jól teszed, hogy pihensz, főleg, ha olyan a munkád. Nekem nem vészes ilyen szempontból, egy hipermarketben vagyok vezető beosztásban. Viszont itt meg a stressz, ami előtérben van nap, mint nap, de próbálok mindent és mindenkit higgadtan kezelni.
Úgy döntöttem, hogy megvárom a jövő hét keddet, akkor elmegyek a dokimhoz és majd ott újra átbeszéljük, hogy itthon vagy munkába töltsem el ezt a pár nagyon hosszúnak tűnő hetet. :)
Tudom regi kerdes... de hogy vagytok?
Most en is ezzel kuzdok:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!