Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utrogestan napi 3x1 mellett...

Utrogestan napi 3x1 mellett néha pecsételés jelenthet gondot?

Figyelt kérdés
5 hetes vagyok, 2x vetéltem már el spontán, akkor egyáltalán nem használt az Utro, most elmúlt ugyan, de mindig olyan érzésem van mikor pihizek, hogy jön belőlem valami /lehet ez már pszihés/, és néha valóban van a wc papíron világos színű folyás.Hasonló tapasztalatok, esetleg vélemények?

2012. nov. 24. 09:49
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Oké. :)

És köszi mindent neked is. :)

2012. nov. 24. 12:26
 12/24 A kérdező kommentje:

Halihó!

Mi volt a hétfői vizsgálaton, minden oké? :)

2012. nov. 27. 07:40
 13/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Voltam tegnap.Nőtt a pici,már van szívhang.:-)

Azt mondta a doki hogy a barnázásnak nem kéne lenni,ezért veszélyeztetett vagyok.Szedem tovább ugye a gyógyszert,meg pihenjek sokat.Két hét múlva kontroll.Remélem a babának nem lesz semmi baja s fejlődik szépen tovább.

2012. nov. 27. 12:07
 14/24 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök. :) Nem lesz semmi baj, pihenj és ne erőltesd magad. Küldött már valamilyen más vizsgálatra? EKG, vérvétel, ilyesmi?
2012. nov. 27. 13:28
 15/24 kittycica1987 ***** válasza:

Én pontosan ugyan így voltam. Nekem késöbb valamikor a 9-10. hé körül derült ki, hogy hematómátol van apecsételés. Amíg nem tudták, hogy mitől van kiírtak engem is pihenni. Bár megmondom őszintén én visszamentem dolgozni, mert nagyon rossz volt itthon egyedül lenni és azon kattogni, hogy vajon lesz-e baja a babának. Legalább lekötött a munkám. 12. hét után teljesen elmúlt amúgy. Volt, hogy ügyeleten is voltunk, mert piros volt a vér és görcsöltem is. De azt mondta a doki, hogy álljak hozzá pozitívan, sokat kibír egy nő szervezete és meg fog maradni a baba.

Írjatok majd, hogy mi volt a dokinál. zorítok értetetk!

36 hkm

2012. nov. 28. 17:10
 16/24 A kérdező kommentje:

Igazából pont ez a gondom most, hogy maradjak pihenni itthon vagy menjek dolgozni?

Pihentem 1 hetet, de visszamentem a héten dolgozni. A múlt héten teljesen elmúlt a pecsételés, erre ma újra jött valami. :( Nem tudom, hogy mi okozza, de lehet nekem valóban pihennem kellene. Bár sok az ellenpélda is. Áááá, nagyon kemény ez a pár hét!!!! Nem tudom, hogy fogom túlélni!?

2012. nov. 28. 17:18
 17/24 kittycica1987 ***** válasza:
Én tényleg csak azt tudom tanácsolni, hogy azt tedd ami jobb neked. Ha megnyugszol attól, hogy otthon vagy, akkor az az egy hét már nem számít. Maradj csak otthon. Nekem rosszabb volt itthon mintha dolgoznék, ezért mentem vissza. Nekemis elmúlt, aztán visszajött a pecsételés, Volt hogy 3 napig semmi aztán egy hétig újra.
2012. nov. 28. 17:27
 18/24 A kérdező kommentje:

Hát pont ez az én bajom is, hogy nem jó itthon, dolgozni sokkal jobb, de azt sosem bocsájtanám meg magamnak, ha ezen múlna. :(

Köszönöm szépen egyébként a válaszodat, mert a tiéd pozitív kimenetelű volt szerencsére, így jó belőle kicsit táplálkozni. :)

2012. nov. 28. 17:31
 19/24 anonim ***** válasza:

Szia! Én vérezgettem az 5. héttől 12. hétig, 1 hetet voltam otthon táppénzen, utána visszamentem dolgozni, de csak orvosi engedéllyel. Utrogestan kúpot kellett használnom 3x1. A vérzés nekem sem csillapodott ettől, csak a hormont biztosította a szervezetnek, hogy megtartsa a terhességet. Két picurival indultunk és mint kiderült az egyik ezzel a vérezgetéssel ment el. :(

Most már 30 hetes vagyok. :D És teljesen egészséges a pocaklakónk.

Boldog babavárást, jó egészséget és kitartást kívánok.

2012. nov. 28. 18:12
 20/24 A kérdező kommentje:

:)

Gratulálok neked!

És köszönöm, hogy válaszoltok, és biztattok. Nagyon jól esik, és tényleg erőt ad. :)

Jövő hét elején megyek vissza a dokihoz, mindenképpen megírom mi volt.

Jó pihenést mindenkinek!

2012. nov. 28. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!