Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magas vérnyomás,2 féle gyógysz...

Magas vérnyomás,2 féle gyógyszer mellett?

Figyelt kérdés

Tegnap kora délután óta nem megy lejjebb a vérnyomsom mint 150/85. Szedek dopegytet,maximum dózist és 2X1 cordaflexet is. Többnyire 160-165/85-90-et mértem (3szor) De volt egy 152/89 is. Menjek a terhesgondozóba, vagy várjam még meg a mai napot, hogy hogyan alakul? Vizelet vizsgálat eredménye ma lesz meg, de szerintem nincs benne fehérje.

36+5

2012. nov. 15. 07:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj be, mert lehet komoly oka is, pl. vesselégtelenség, ami a gyerek és a te életedet is veszélyezteti. Természetesen lehet más, nem komoly oka is, de a legrosszabb esetben nagy bajotok lesz.
2012. nov. 15. 07:45
 2/8 A kérdező kommentje:

Akkor elmegyek a rendelésre, bár nem az én orvosom lesz. De őt meg nem akarom hivogatni, 2 hete is felhivtam mert magzatviz szivárgás gyanús voltam... Ma meglesz a labor eredménye. Ha fehérje nincs, akkor nincs nagy baj,ugye?

Nem értem, miért megy egyre feljebb a vérnyomásom

2012. nov. 15. 08:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem már a méréstől is idegesebb vagy nem lehet?Én legalábbis így voltam, ha mérni kellett már tiszta ideg voltam, és persze hogy jó magas lett.

Na voltál dokinál?Mit mondott?

2012. nov. 15. 14:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok ideges mikor mérem. Utána már előfordul,ha ilyen értékek jönnek ki. .)

A vér és vizelet leletemmel minden ok, nincs fehérje és a bilirubin és ulorubin szint is jó... Akkor ezek szerint szimplán a terhesség hozza ki ezt a magas vérnyomást nálam.

2012. nov. 15. 15:06
 5/8 anonim ***** válasza:
A normál terhesség NEM OKOZ magas vérnyomást, ha mégis, akkor ki kell vizsgáltatni, mert tényleg lehet komoly dolog.
2012. nov. 15. 15:08
 6/8 A kérdező kommentje:
De a laborom nem mutat eltérést. Nincs fehérje a vizeletemben.
2012. nov. 15. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
A terhességi veseproblémáknál nem feltétlenül van fehérje a vizeletben, más okok vannak mögötte. Mindenképpen keress meg egy nögyógyászt ezzel holnap.
2012. nov. 15. 20:55
 8/8 anonim válasza:
Hát már ne is haragudj hogy ezt mondom de ennyi sz*r gyógyszert szedni miközben várandós vagy nagy felelőtlenség. egyszerűen az étkezéseden kell változtatni, nincs konyhasó, nincs cukor, kevés hús, több gyümölcs és zöldség, no félkész és gyorskaja, fehérkenyér helyett pedig rozskenyér. ennyi.
2012. nov. 18. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!