Magas vérnyomás,2 féle gyógyszer mellett?
Tegnap kora délután óta nem megy lejjebb a vérnyomsom mint 150/85. Szedek dopegytet,maximum dózist és 2X1 cordaflexet is. Többnyire 160-165/85-90-et mértem (3szor) De volt egy 152/89 is. Menjek a terhesgondozóba, vagy várjam még meg a mai napot, hogy hogyan alakul? Vizelet vizsgálat eredménye ma lesz meg, de szerintem nincs benne fehérje.
36+5
Akkor elmegyek a rendelésre, bár nem az én orvosom lesz. De őt meg nem akarom hivogatni, 2 hete is felhivtam mert magzatviz szivárgás gyanús voltam... Ma meglesz a labor eredménye. Ha fehérje nincs, akkor nincs nagy baj,ugye?
Nem értem, miért megy egyre feljebb a vérnyomásom
Szerintem már a méréstől is idegesebb vagy nem lehet?Én legalábbis így voltam, ha mérni kellett már tiszta ideg voltam, és persze hogy jó magas lett.
Na voltál dokinál?Mit mondott?
Én nem vagyok ideges mikor mérem. Utána már előfordul,ha ilyen értékek jönnek ki. .)
A vér és vizelet leletemmel minden ok, nincs fehérje és a bilirubin és ulorubin szint is jó... Akkor ezek szerint szimplán a terhesség hozza ki ezt a magas vérnyomást nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!