Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, nektek is fáj a...

Kismamák, nektek is fáj a derekatok? Még csak 22 hetes leszek holnap!

Figyelt kérdés
fájt a terhesség előtt is,de csak kerti munka vagy sok hajolgatás után. leginkább csak háton fekve éreztem, nehéz volt megfordulni, mintha be lett volna csípődve valami. de mióta pocakban a baba, sokszor már ülni is alig bírok, szó szerint fáj, sokszor még a lábszáramba is kisugárzik! viszont ha állok, vagy megyek,akkor nem érzem. más is van így? mi lehet ez?

2012. nov. 21. 09:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, 18 hetesen kezdődött, és kb. 22-23 hetes koromig tartott. Annyira fájdalmas volt ülni, hogy néha a könnyem is kicsordult. Fogalmam sincs mitől volt, talán az izmok erősödnek, meg ebben az időben már megváltozik a kismama testtartása, lehet az is befolyásolja, nem tudom. Ami nekem segített: borogatás (hideg-meleg váltakozva), masszírozás, torna. Nagyon jó videók vannak a neten, direkt kismamatorna és derékfájásra való. Nekem bejött, próbáld ki te is, hátha segít!
2012. nov. 21. 09:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is tornáztam a terhesség alatt és ajánlották még a romed haspántot, ami segített a tartásom javításában. Ajánlom neked is próbáld ki, ráadásul ebben a hűvös időben jól is esik ha valami melegíti a derekad és a pocakodat is védi...
2012. nov. 21. 09:24
 3/6 gabszem ***** válasza:
nekem is sokat fájt a derekam, mikor terhes voltam, meg a hátam is.
2012. nov. 29. 17:15
 4/6 barackvirág 5 ***** válasza:
Szia! Szintén ebben a cipőben járok én is 22 hetes vagyok a héten.Nekem a Kosmodisk segített itthon mindig használom napi 8 -10 órát legalább.
2012. nov. 29. 19:38
 5/6 anonim ***** válasza:
A Tesco-ban lehet kapni azt a háttámlát, amit a tv-ben is reklámoztak, nem tudom mi a neve, de nekem segített. Ha sokat ülsz, vagy ülőmunkát végzel, akkor érdemes beszerezni, kb. 3-4 ezer ft volt, de megérte. Később is jó, szoptatásnál, meg amúgy is jobb testtartást biztosít.
2012. nov. 29. 19:47
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat,megpróbálok minél többet megfogadni! :)
2012. nov. 30. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!