Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák,22 hetesen nektek is...

Kismamák,22 hetesen nektek is fáj/-t a derekatok?

Figyelt kérdés
Nekem pár napja majd leszakad. Érzem a derekam,a kereszt csontom,hogy rendesen fáj. Meg a hasam alja is feszül. Normális ez? Sokszor le kell ülnöm megpihenni. Ha már most ez van, mi lesz még később? Mire számíthatok? Köszönöm, ha írtok!

2012. ápr. 6. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok vele, hogy "ha már most ez van, mi lesz később"... Nekem kb 3-4 hete leszakad a derekam, eszméletlen nehezen kelek ki az ágyból, van hogy be is csípődik olyankor. Én is 22 hetes vagyok pont ma, a további állapotról nem tudok nyilatkozni, de annyi szent, hogy nem vagy egyedül a problémával :) Kitartás!!
2012. ápr. 6. 13:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is ma vagyok 22 hetes:-). Aug 10-re írtak ki. Téged? Köszi..
2012. ápr. 6. 14:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most 25+3 hetes vagyok és szerencsére eddig elkerült a hát és derékfájás, csak az utolsó pár csigojám szokott fájni, de ez gondolom a sok üléstől van.

Kicsit próbálj erősíteni a hátizmodra és ne görnyedj sokat, talán ez segíteni fog. A védőnő nekem ezt ajánlotta.

Boldog és egészséges babavárást!

2012. ápr. 6. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 30 hetes vagyok, de 2 hónappal ezelőtt nagyon fájt. :( Elmentem dokihoz, mondta, az időjárás változása miatt van.
2012. ápr. 6. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!