11 hetes kismamák, eddig hány cm-t nőtt a derekatok, és hány kg-t híztatok?
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 16:16
1/5 A kérdező kommentje:
nekem 3-4cm-t a derekam és 2kg-ot híztam
2011. márc. 24. 17:09
2/5 anonim válasza:
Szia! Igaz én most töltöm a 13 hetet, de eddig 6centit nőtt a derekam és 1 kilót híztam.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Sajna 2kg-t fogytam, derekam szerintem még nem változott, annyi, hogy estére fel van puffadva, de reggelre szinte teljesen elmúlik.
4/5 anonim válasza:
12 hetes terhes vagyok, 9 centit nőtt a hasam, 3,5 kilót híztam, pedig sokat voltam rosszul, alig ettem. Menszinél én mindig bevizesedem (1-2 kiló) sztem az maradt rajtam élből, hogy nem jött meg. De annyira nem izgat, mert tudom, hogy nem rajtam múlik ezmert nem változott az étrendem. A pocakom viszont már elég nagy. Második baba, az elsővel is nagy volt. A dokim mondta is, hogy az átlagosnál sokkal magasabban van a méhem, ez okozza.
5/5 A kérdező kommentje:
érdekes dolog ez a hízás.Reggelre 64cm-ről lement 61cm-re.Este megittam 1 l csalán teát.Tuti vizesedek.
2011. márc. 25. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!