Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes kismamák, hogy...

33 hetes kismamák, hogy vagytok? Nektek is fájdogál a derekatok?

Figyelt kérdés

33 hetes vagyok, igazából semmi rossz tünetem nincs. Nem vizesedek, nem híztam, vérnyomás minden rendben.

Igaz hamarabb elfáradok, és most már légszomjam is van időnként, az éjszakai alvás még egész jó :)

A napokban időnként derékfájás jelentkezett nálam. Ez már így marad? :)

Azt vettem észre van olyan nap h pörgök ezerrel, és van olyan nap, hogy alig élek, egész nap pihennék.

Nálatok , hogy van ez?

33hkm

2012. aug. 16. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Én egésznap pörgök sajnos muszáj, csak késő este jutok el odáig hogy pihenjek de akkor sem kell altatni, a derekam csak ritkán fáj, leginkább ha leguggolok már egyedül nem vagyok képes felállni annyira fáj a térdem akkor, viszont a gyomorégés egésznap kitart:( Várjuk a végét nagyon már:)
2012. aug. 16. 11:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Kitartás neked is! :)

Érdekes, gyomorégésem nekem (még ) nincs, kopp-kopp. A hajolgatással sincs bajom ami érdekes, mert a hasam már jó nagy :)

Hálistennek itt nyugis a helyzet, sokat segít a férjem, illetve első baba lesz, nincs még más aki után futkoznom kéne :)

2012. aug. 16. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem a gyomorégés már elég régóta megvan, Salvus vízzel karban tartom a dolgokat :) Éjszakánként már nehezebben alszok, de amúgy nálam is minden rendben, eredményeim, közérzetem. Természetesen sokkal fáradtabb vagyok nap végére. Én idáig plusz 3 kilónál járok, szóval még talán nem terheli annyira a testemet a súlytöbblet. Derékfájás csak ha háton alszok, olyankor jelentkezik. Hajolgatni már nem jó-a gyomrom miatt-, de térdeléssel-felállással semmi gond :) Ti hol fogtok szülni? Előkészületek?

33hkm

2012. aug. 16. 12:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Nekem a gyomorégés az elején volt a terhességemnek, örülök h eddig nem jött vissza. Eléggé nehezen viseltem Én is :)

Egyébként győri vagyok. Nálam az evéssel vannak problémák, szerintem a gyomrom elhelyezkedése miatt. Egyszerre a normál adagokat már nem tudom megenni.

Mi már mindennel megvagyunk, szoba is készen van. Még szeptember elején veszünk egy pelenkázó komódot és kész. Mondjuk időben nekiálltunk, 25-26 hetesen kifestettünk, nem akartam nagy pocakkal és nagy melegben csinálni!

Ha megvan a pelenkázó akkor nekiállok a ruhákat, ágyneműket kimosni, kivasalni, aztán már csak izgulás :)

Nálatok?

2012. aug. 16. 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Evés nálam is teljesen hasonló! Nagyon szívesen ennék, de alig fér belém valami együltömbe. Talán ennek is köszönhető, hogy nem jönnek olyan mértékben a kilók. Én pesti vagyok, egy egyszobás lakásban vagyunk, a héten rendeztük át a szobát és raktuk be a kiságyat, pelenkázót. Ruhákat ismerősöktől kapok, alig kell pár dolgot venni hozzá. A többi dolgot lassacskán bevásároljuk, szeretnék még egy falfestést a kis baba-sarokba. Jövő héttől már szeretnék a mosás-vasaláshoz is hozzáfogni.
2012. aug. 16. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!