33 hetes kismamák, hogy vagytok? Nektek is fájdogál a derekatok?
33 hetes vagyok, igazából semmi rossz tünetem nincs. Nem vizesedek, nem híztam, vérnyomás minden rendben.
Igaz hamarabb elfáradok, és most már légszomjam is van időnként, az éjszakai alvás még egész jó :)
A napokban időnként derékfájás jelentkezett nálam. Ez már így marad? :)
Azt vettem észre van olyan nap h pörgök ezerrel, és van olyan nap, hogy alig élek, egész nap pihennék.
Nálatok , hogy van ez?
33hkm
Kitartás neked is! :)
Érdekes, gyomorégésem nekem (még ) nincs, kopp-kopp. A hajolgatással sincs bajom ami érdekes, mert a hasam már jó nagy :)
Hálistennek itt nyugis a helyzet, sokat segít a férjem, illetve első baba lesz, nincs még más aki után futkoznom kéne :)
Nekem a gyomorégés már elég régóta megvan, Salvus vízzel karban tartom a dolgokat :) Éjszakánként már nehezebben alszok, de amúgy nálam is minden rendben, eredményeim, közérzetem. Természetesen sokkal fáradtabb vagyok nap végére. Én idáig plusz 3 kilónál járok, szóval még talán nem terheli annyira a testemet a súlytöbblet. Derékfájás csak ha háton alszok, olyankor jelentkezik. Hajolgatni már nem jó-a gyomrom miatt-, de térdeléssel-felállással semmi gond :) Ti hol fogtok szülni? Előkészületek?
33hkm
Nekem a gyomorégés az elején volt a terhességemnek, örülök h eddig nem jött vissza. Eléggé nehezen viseltem Én is :)
Egyébként győri vagyok. Nálam az evéssel vannak problémák, szerintem a gyomrom elhelyezkedése miatt. Egyszerre a normál adagokat már nem tudom megenni.
Mi már mindennel megvagyunk, szoba is készen van. Még szeptember elején veszünk egy pelenkázó komódot és kész. Mondjuk időben nekiálltunk, 25-26 hetesen kifestettünk, nem akartam nagy pocakkal és nagy melegben csinálni!
Ha megvan a pelenkázó akkor nekiállok a ruhákat, ágyneműket kimosni, kivasalni, aztán már csak izgulás :)
Nálatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!