Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van vicces sztoritok a várandó...

Van vicces sztoritok a várandósság idejéről?

Figyelt kérdés
olyanokra gondolok amik összefüggésben van a terhességgel!
2012. nov. 19. 19:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

-a férjem elvágta az ujját, úgy hogy varrni kellett. 1 hét múlva mentünk varratszedésre, de mivel reggeltől estig dolgozott és nem tudott napközben sem eljönni, így bementünk este az ügyeletre. Sétálunk az udvaron, erre szembe jött velünk a nőgyógyászati osztály vezetője. Köszönünk egymásnak, majd hátrafordulva így szólt: "Kismama! Lejárt a látogatási idő, (Ki hinné este 9-kor?), menjen fel az osztályra!" Mondom én, hogy a férjemet kísértem el, és inkább otthon aludnék. :)

-Beleégett a férjem szemébe a szikra, vidékre kellett menni a szemészeti ügyeletre. Odamegyünk az információs ablakhoz, hogy megtudjuk, hová is kell mennünk pontosan. Odaértünk, erre a srác, mondja, hogy a 7. emeltre menjünk. (Akkor voltam 32 hetes, és nagyon nagy volt a hasam.) Nézek rá értetlenül, erre megkérdezi a férjem, hogy honnan tudja, hogy a szemészetet keressük? Erre ő, "Ja azt hittem szülni megy." :)

-Elkísértem a férjemet, egy vidéki munkára. Beszélgettünk az ottani irodistákkal, mire az egyik megkérdezte, hogy milyen messziről jöttünk. Mondom 210km a táv. (28 hetes voltam.) Erre ő: "Hú, jó bátor voltál, hogy szülés előtt ilyen messze el mertél jönni." Nevettem egyet, és mondtam, hogy igaz, hogy szülés előtt állok, de még van egy pár hónap addig. :)

-Tavaly még rallyzott a férjem, elkísértem a versenyekre. Jól ismerik egymást a főszervezővel, kérdezte mikor szülök. Mondom kb 2-3 hét. Erre ő, "Na, ha véletlen itt indulna be, ne ess kétségbe, itt áll kint a mentő, az egyik versenyző szülész-nőgyógyász, legfeljebb megszületik a pálya mellett." :) Végül, tényleg 2 hét múlva szültem.

2012. nov. 20. 13:07
 12/14 anonim válasza:
Én egy barátnőmmel ültem egy kávézóban és mellettünk levő asztalnál egy pasi arcátlanul bámult és próbált szemkontaktust teremteni(nem jött össze).Az asztal takarta a 18 hetes, eléggé egyértelmű kismama hasamat.A barátnőm elment fizetni a pulthoz, ekkor még mindig bámult a pasas, majd felálltam az asztaltól, felvenni a kabátomat(a hasam megvillant teljes valójában), ekkor a pasi meg egy pillanat alatt különleges érdeklődést kezdett el mutatni az itallap iránt.Fel se nézett, mikor mentünk...jót nevettünk rajta:)
2012. nov. 20. 17:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen én vagyok a tiniarcú. :)

Ilyen szemezős velem is volt. Találkoztam a barátnőmmel aki eléggé dekoratív, de eléggé igénytelenül öltözött fel aznap, még smink se volt rajta, rajtam meg fekete ruha volt, amitől nem látszott a hasam, és ki is festettem magam (tök jól esett pingálni). A pasi velünk szemben ült és most kivételesen pont engem szúrt ki, még vigyorgott is rám (már huszoniksz hetes voltam, félreérthetetlenül nagy volt a hasam, de még annyira nem, hogy a feketében olyan feltűnő legyen). Aztán a srác fogta magát, odajött hozzánk, hogy meghívhat-e minket egy italra. Barátnőm csevegőhangon: "persze, én innék egy pohár bort, a kismama barátnőmnek meg egy forrócsokit kérek". Srác olyan vörös lett, hogy kb annyira futotta, hogy kikérte az italainkat és elhúzta a csíkot. :D

39+4 hkm

2012. nov. 20. 20:45
 14/14 A kérdező kommentje:

eszembe jutott hogy én is csináltam valami vicceset :)

párommal kitaláltuk, hogy paprikás krumplit csinálok vacsira. általában virslivel csináljuk. el is mentem vásárolni, megvettem mindent. elpakoltam a hozzávalókat. pár óra múlva mikor állnék neki a főzésnek sehol nem találtam a virslit, pedig szentül hittem, hogy a hűtőben van. végig néztem mindent,sehol. szóval vettem még egy csomaggal. pár nap múlva párom kotorászott a hűtő melletti szekrényben és mit ad isten? oda dugtam el :D

egyszerűen nem értettem mi okból raktam be oda. azóta jót nevetünk mindig mikor előkerül a téma :)

2012. nov. 21. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!