Van vicces sztoritok a várandósság idejéről?
Nem tudom,hogy ez vicces-e,Inkább a ciki kategóriába tartozik.Mondjuk én kínomban röhögtem magamon.
Nagyon szétszórt,és feledékeny voltam a terhességeim alatt.
Ez a sztori inkább a szétszórtságomat tükrözi:Szóval eladtam a teszveszen egy cipőt,2 nap múlva kopog a postás jött valami cuccom.Átfutott az agyamon,hogy mikor mit is vettem,mert akkor pont nem vártam semmit.Na amikor előhúzta a táskájábl a cuccot néztem nagyot.Saját magamnak címeztem a cipőt amit eladtam.
Két sztori van amit azóta is hallgatok a férjemtől, de lehet inkább azzal függ össze, hogy akkor még agybajosabb voltam :)
Vásároltunk karácsonyi ajándékokat, már nagy hasam volt, az eladó szépen pislogott rám, hogy a legszebb karácsonyi ajándékomat már a fa alatt lesz, én meg visszakérdeztem, hogy milyen ajándék?
Terhesség alatt eléggé szexfüggő lettem, nem kicsit nagyon :) A férjem elutazott két hétre, mikor hazajött, éppen ott voltak sógoromék. Leültünk beszélgetni, sógorom kérdezett valamit, amire azt válaszoltam: igen, én is kívánlak :D Haza is mentek, ezzel azóta ők is szívatnak egyébként :)
Ez nem tudom milyen,nekünk visszagondolva vicces.
Amióta terhes vagyok nem bírok buszon ülni,se autóba,de ugye muszáj.Valamelyik nap reggel a 6-os buszzal mentünk terhesgondozóba.A buszon már nagyon rosszul voltam,alig vártam hogy le száljak.Végre oda ért a busz,én voltam az első aki leszállt.Vőlegényem jött elém éppen evett.Ugye én úgy voltam,na én mos fogok hányni.Mondtam neki tedd már el a kajádat mert rosszul vagyok...áááá ő csak evett.Mondtam úúú most jön..erre mit mond :D De itt hányjál már ne járassál le.Basszus mondom.Szerencsére helyrejöttem.Utána már csak nevettem azon amit mondott:Ne járassál már le :D
de jó kis történetek :)
jókat mosolyogtam rajtuk :)
viszont most olvastam vissza a kérdésem, és jó nagy ökörséget írtam :) ezt így utólag korrigálom: olyanokra gondolok, amik összefüggésben vanNAK a terhességgel :) bocsi a hibáért, és köszönöm, hogy írtatok.
láttunk már ennél nagyobb hibákat is itt! :D
Eszembejutott még egy (én vagyok az, akinek a porontya lerúgta apa kezét a hasamról), bár ez inkább nevetséges, mint vicces. Huszoniksz hetes terhes voltam, még náyr volt, és már eléggé egyértelmű volt, hogy terhes vagyok és nem kövér. Ültem a villamoson, egy srác adta át a helyét, nagyon rendes volt. Egyik megállónál felszállt egy kb 16-18 hetes terhes, rajta is látszott, hogy babás, de jóval kisebb volt a hasa az enyémnél. Szerencsétlenségemre olyan ruhám volt, amin ültömben nem látszott a hasam, a csaj meg persze engem szúrt ki, hogy álljak már fel, nem igaz, hogy egy tinédzsernek ilyen nehéz a sorsa, hogy ülni kelljen két villamos megállót. Hozzá teszem 26 éves vagyok, úgyhogy nem tudom honnan vette, hogy tini vagyok. Én így néztem, felálltam, feltártam neki a nagy hasamat és közöltem vele, hogy remélem akkor is így fog harcolni a gyerekéért, amikor már kibújt és átadtam a helyet. Akkor persze visszakozott, hogy jajj hát ő nem látta, de engem a hormonok miatt úgy felidegesített, hogy a következőnél leszálltam és vártam egy másik villamost.
ezt azt hiszem olvastam régebben is :) neked van 'tini' arcod ugye? :D
erről eszembe jutott valami: hazafelé jöttem a 7es buszon, tömegnyomor.. én ültem (akkor még 12 hetes voltam) az egyik megállóban felszállt a buszra egy jóval nagyobb pocis kismama, és hát eléggé egyértelmű volt, hogy nem görögdinnyét hord a pólója alatt. egyedül nekem jutott eszembe fölállni, de nagyon kedvesen vissza utasította, mondván, hogy csak pár megállót megy. mivel rajtam nem látszott, hogy babás vagyok szegénykémnek elkezdtem ömlengeni, hogy én még csak 12 hetes vagyok, stb :) ekkor fölháborodott, hogy nem igaz, hogy egy másik kismama adná át a helyét, mikor az egész busz tele van suhanockkal... akkor többen le akarták már ültetni, de nem fogadta el akkor sem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!