Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit tennétek? Baba vagy a...

Ti mit tennétek? Baba vagy a tanulás?

Figyelt kérdés
Szóval, májusban halva született a kisbabám, pedig nagyon vártuk. 19 éves voltam és magántanulóként folytattam ekkor a sulit. Mivel a baba elment, szeptemberbe beiratkoztam szakmára egy másik suliba. Elkezdtem fog.gátlót szedni. Múlt hónapban antibiotikumot szedtem és valószinü, h ezmiatt nem használt a gyógyszer és terhes lettem. Ti mit tennétek? Ha megtartanám a babát, abba kéne hagynom a sulit, mert szakmán nem lehetek magántanuló, és az érettségihez még 2 év hiányzik? Tanácstalan vagyok! Nem azt kérem, h döntsetek helyettem csak tanácsokra, érvekre lennék kíváncsi. Amúgy 2 éve vagyunk együtt a barátommal és együtt is lakunk az ő házába. Ha ez számít. Előre is köszi.

2012. nov. 18. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Mindenképpen megtartanám!!!! :)
2012. nov. 18. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Megtartanám. Én 16 éves vagyok egy 3 hónapos babával és tanulok. Sajnálom amúgy ami történt.
2012. nov. 18. 17:51
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
Nem tartanám meg. Szakma nélkül, félretett pénz nélkül, férjezetlenül nem szülnék.
2012. nov. 18. 18:20
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Én is azt mondom hogy tartsd meg. Rokonom 16évesen lett terhes és még suliba járt. Miután megszült rá nem sokkal le tudta tenni a szakmát.
2012. nov. 18. 18:34
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Komolyan egy életről itt kell dönteni? Az interneten? Vadidegenek tanácsára várva? A döntést neked kell meghoznod. Sőt, szerintem már meg is hoztad. Csak buzdítást kérsz, hogy végig tudd csinálni, akármi mellett is döntöttél. Ha az előzőt tervezted, akkor nem érhet váratlanul a mostani sem. Tartsd meg!
2012. nov. 18. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Le is írta, hogy nem azt kéri, hogy döntsünk helyette, hanem, hogy írjuk le, hogy mi mit tennénk az ő helyében. Bár olyan szempontból ez is értelmetlen, hogy mi más helyzetben vagyunk mint a kérdező, tehát a döntés így nem lehet egyenértékű.

Kedves Kérdező!

Ebben Neked senki nem adhat tanácsot, nem befolyásolhat. A gyereked életéről csak NEKED van jogod dönteni, ne hallgass senkire csak magadra és a Párodra. Csak Te tudhatod igazán, hogy mi az ami miatt vállalnád és mi az ami miatt nem. De azt javaslom, a szívedre hallgass inkább!

2012. nov. 18. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Én is mindenképp megtartanám. Barátod örülne neki?
2012. nov. 18. 20:08
 8/8 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó vagyok! Miért lett itt szinte mindenki lepontozva?
2012. nov. 18. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!