Olyan fura valahogy nem tudom elképzelni, hogy milyen lesz ha megszületik a baba. Vannak/voltak másnak is kétségei?
bennem is felmerülnek sokszor kétségek, meg engem az őrületbe kergetnek az ismerősök, mert mindig okosak akarnak lenni és mindenbe beleszólnak. én sem tudom elképzelni milyen is lesz a babám, pedig láttuk 4D-n, de mégse megy. meg sokszor megijedek hogy biztos kész vagyok-e egy babára, pedig nagyon vágytam rá és nagyon várom már hogy megszülessen, csak egyszerűen félek hogy biztos jó anya leszek-e majd. meg megrémít, hogy hogyan fogok majd boldogulni vele, meg hogy milyen lesz a kapcsolatom az apjával a születése után, hiszen akkor minden megváltozik majd. de persze ezek csak pillanatnyi dolgok, bennem nagyobb a várakozás hogy a kezemben tarthassam már a kis manómat :) Kitartást, már nem sok van hátra :)
34 hkm
Én is ugyanígy vagyok, valamelyik nap én is írtam ki egy kérdést.Nálam ez ilyen időszakos dolog,van,hogy kicsit magam alatt vagyok(lehet, hogy már a sok várakozás, hogy nehéz minden) de mikor pl. elmegyek egy-egy vizsgálatra, annyira boldog vagyok,hogy én is a kismamák közé tartozom és alig várom, hogy megszülessen.(közben persze pánikolok:))
De majd csak megoldódik,hiszen mindannyian szeretettel várjuk a babát.
39 hkm
Már 3 gyerekem van, és néha én is csak nézem őket és bambulok, hogy "ezek tényleg az enyémek"? És ez a mi életünk? Ez velünk történik?
Soknak tűnik az idő most, de sodorni fognak az események és repülni a hetek! Meglátod majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!