Ha csak egy kicsit szivárog a magzatvíz, az lehet?
Figyelt kérdés
ez most nagyon áttetsző színű,vettünk ph indikátor papírt az első 7.0-s lett,a többi alacsonyabb,azóta nem jelentkezett,menjek most dokihoz,vagy ezzel mit kezdjek?38+1h vagyok2012. nov. 15. 20:34
1/6 anonim válasza:
Azonnal kórház, ha szivárog! Inkább feleslegesen kelljen menni.
40+2hkm
2/6 anonim válasza:
Szerintem is indulj, és írd meg mi lett:D
4/6 anonim válasza:
Igen szivároghat a magzatvíz. Nekem felső burokrepedésem volt és csak lassan szivárgott a víz, szinte észre sem vettem. Szerencsére pont aznapra volt időpontom az orvosnál, vizsgálat közben indult meg a víz... mehettem szülni! :)
5/6 barackvirág 5 válasza:
Én a kiírtnál,1 nappal előbb szültem.Görcsök jelentkeztek aztán elment a nyákdugó is.Bementünk a kórházba és a doktor azt mondta NINCS MAGZATVÍZ,4újnyira nyitva vagyok,másfél óra múlva megszületik a baba. Mikor folyt el a magzatvíz? Néztem rá értetlenül,több liter vízről van szó és nem vettem volna észre?Lehetetlen!!! Mire megnyugtatott,hogy vizeletürítéskor szivároghatott el ezért nem vettem észre.
6/6 A kérdező kommentje:
Végül bementem miután írtam,nehogy igazam legyen,és esetleg legyen valami fertőzés.Bent fogtak,most értem haza,szerencsére minden ok,csak megfigyeltek
2012. nov. 16. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!