Honnan lehet tudni, hogy egy kicsi sima átlátszó folyásom van, vagy esetleg csöpög a magzatvíz?
Mennyi a folyás?
Szerintem csináld azt, hogy odateszel egy pzs-t és ha 10 perc alatt elázik, akkor lehet a magzatvíz.
Állítólag a magzatvíznek jellegzetesen édeskés szaga van, és teljesen átlátszó, mivel hogy víz... A folyásnak általában van színe: fehéres, sárgás, zöldes, barnás, attól függ, és a szaga egyáltalán nem mondható édeskésnek. Amúgy meg lehet kapni gyógyszertárban olyan betétet, ami kimutatja, ha magzatvíz folyik, mert az lúgos, a folyás meg savas kémhatású, ha jól tudom, de lehet, hogy fordítva van... bár nem hiszem.
Boldog babavárást!
35 hkm
A vége felé már normális a vizesebb, bővebb folyás, lehet, hogy neked az ikrek miatt hamarabb kezdődött?
Nekem is ilyen van 1-2 hete, bár én 34 hetes múltam, de a doki múlt héten látott, teljesen zárt a méhszájam és azt mondta, ilyenkor ez már előfordul.
Amúgy én is próbáltam ezt a papírzsepis módszert, nekem átlátszó volt, édeskés ízű és átázott, mégsem magzatvíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!