Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha már nincs magzatvíz akkor...

Ha már nincs magzatvíz akkor nem tud csuklani a baba ugye?

Figyelt kérdés

úgy aggódok,hogy elszivárog úgy hogy nem veszem észre :(

De csuklik rendesen ugyhogy gondolom akkor még van vize :)

40 hkm

2012. okt. 19. 08:22
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

Azt észre veszed ha folyik a magzat vized!

Ha szivárog akkor folyamatosan nedves lenne a bugyid, ha meg elofolyik, akkor olyan mintha bepisilnél, elönt a melegvíz!!!

Szerintem víz nélkül is tud csuklani, mert a csuklás nem a magzat víztől van!

2012. okt. 19. 08:25
 2/7 anonim ***** válasza:
miérd gondoljátok kismamák hogy nem vennétek észre ha nem lenne magzatvíz? hidd el észreveszed más lesz pocak alakja és olyan viz jön ki belöled ami felett nincs kontrollálásod. ne aggodj!
2012. okt. 19. 08:25
 3/7 anonim ***** válasza:
34%

Mindenki más!

Barátnőm mindig a földön pelenkázta a gyereket, és pelenkázó komódon.

Ha bementem a férjem irodájába, ott a tárgyaló asztalon, a főnöke semmit sem szólt, csak hozta a kabátját, kemény az asztal, tegyem alá!

Barátnőmnél a francia ágyon pelenkáztam, le is pisilte, barátnőm csak annyit mondott ez rózsavíz, még meg is inná a pisijét:)))

Engem nem zavar ha az asztalra teszik a hordozót, vagy ott pelenkáznak, vagy a gyerek lehány!

Olyan pici , aranyos, az a lényeg a gyereknek jólegyen

2012. okt. 19. 08:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, ne aggódj, pici szivároghat, amit nem tudsz azonosítani, de ha elfolyik akkor azt nem lehet összetéveszteni semmivel!
2012. okt. 19. 08:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsó!!

Ezt tuti a másik kérdéshez akartad írni:-):-):-):-)

2012. okt. 19. 08:35
 6/7 anonim ***** válasza:
8.32-re gondoltam:)
2012. okt. 19. 08:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak magzatvizes félelmeim, mivel sokat járok pisilni, és hogy mi van, ha akkor megy el és nem veszem észre, mert pisinek tudom be. Anyósom mondta, hogy ne izguljak, a pocakom alaki változásából tudni fogom, hogy nincs magzatvíz.
2012. okt. 19. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!