Átlagosnál több magzatvíz! Emiatt lehet ez?
22. hét óta elkezdtem keményedni, és van kb 10 egy nap, + egész nap feszül a hasam. Kórházban is voltam emiatt, magnéziumot is szedek nagy dózist, de semmi mást nem csináltak az orvosok, mert a méhszáj teljesen zárt (kopp-kopp) és a baba is jól van. Ha helyzetet változtatok, pisilek, vagy fizikai munkát végzek, akkor pár másodpercre kőkemény lesz a hasam, és napi 3-4x kellemetlen feszülő érzés is társul hozzá.
Most voltam 4D-n, és ott azt mondta a szonográfus hölgy, hogy az átlagosnál több a magzatvíz, emiatt keményedek gyakrabban, ugye? Mondta, hogy nincs amúgy semmi baj, minden rendben, a babának ez jó, ha picit több a viz.
Volt valaki így, hogy emiatt ez volt a panasza?
27+2 hetes kismami
Én is sokat keményedek, főleg, ha valami munkát végzek - akár egy mosogatás, ha bekötöm a cipőmet, ha elindulok valahová, és én is kb. a 22. héttől.
Pont tegnap néztek a kórházban UH-n, egy nagyon szigorú hölgy, de külön nem tett megjegyzést a magzatvízre. Annyit mondott, bőséges, de nem azt, hogy átlagosnál több.
Ő nekem a baba súlyát jegyezte meg, hogy nagy és a cukor miatt, 10 perccel később meg a nőgyógyász számon kérte az asszisztenst, hogy minek rángattak be, ha értékhatárok alatt vannak a cukorértékeim. Szóval akkor mégsem a cukor miatt nagy a baba. Kicsit sajnáltam, hogy a szonográfus hölgy nem volt bent, hogy hallja a doki szemrehányó kérdését...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!