Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Átlagosnál kevesebb magzatvíz....

Átlagosnál kevesebb magzatvíz. Nálatok is?

Figyelt kérdés

Kb. a 33-34. héttől kezdve kevés, majd a 36.héten azt mondták, hogy az átlagostól kevesebb a magzatvizem. Ez mit jelent? Bajt??

Most vagyok a 36.héten, de azt tudni kell, hogy a babám 2-3 héttel idősebb a koránál.

2012. febr. 9. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Nincs baj ne izgulj. A vége felé már kevesebb, ez normális. Az is lehet, hogy éppen tele volt a hólyagja vagy bármi, a magzatvíz nem állandó, elkaptak egy ilyen periódust.

Nekem a 18. héttől kevesebb volt, 2-3 hetente volt kontroll, egészséges gyerekem született. :)

2012. febr. 9. 15:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát, de nem először mondták, szóval ez nem csak elcsípett diagnózis...
2012. febr. 9. 15:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 24. héten vették észre,hogy kevesebb. A terhesség végéig ez volt, egészséges babám született. Ne izgulj, ha minden más rendben van, akkor minden oké. Ha olyan sokkal kevesebb lenne, akkor már befektettek volna a kórházba.
2012. febr. 9. 15:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 12.héttől mondták, hogy kevesebb a magzatvízem.

Aztán mindig figyelték és kevesebb volt a magzatvíz a szülésig.Annyit mondott a doki, hogy figyelik és 3L vízett igyak meg naponta.

Egyébként egészséges kislányom született, aki ma már 17 hónapos örökmozgó.

2012. febr. 9. 16:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Amikor én szültem az egyik szobatársam járt így de semmi gond nem volt,egészséges kisfia született.
2012. febr. 19. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is igy volt. 2naponta uh és szivhang. Söt korhazban marasztaltak, sajat felelossegre hazamentem. Minden rendben volt a szulesnel, egeszseges.
2012. febr. 19. 22:45
 7/8 Anikó1985 ***** válasza:
Szia! Nekem a 27. héttől volt kevesebb a magzatvizem. Kaptam rá gyógyszert és folyamatosan nézte a doki,hogy nő e babám. De szerencsére minden rendben azóta, bár még mindig kevesebb a magzatvíz, de azt mondta a doki, hogy nem kell félni mert ha nő a baba akkor nincs semmi baj és nem olyan nagy mértékű a dolog. Az is lehet, hogy mivel idősebb a babád ezért kevesebb a magzatvíz és ezt nem vette figyelembe a doki. Egyébként meg a végén vagy már ne izgulj nem lesz semmi baj :) HA baj lenne akkor a doki tenne ellene!
2012. febr. 20. 05:52
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem is ezt irtak.. aztan kivulrol megforditottak, es ot nappal tulhordtam..

amig nem korosan kevesebb, addig semmit sem jelent :D

2012. febr. 20. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!