Tipp? Először hülyeségnek tartottam, de annyi ilyet láttam, hogy most már érdekel, az enyémre mit mondtok.
3-as vagyok
Szerintem arra, hogy előtte tippelt, és utána odaírta, hogy a kilót leszarja. Valaki meg lepontozta, és azt hitte, hogy te vagy.
40+2hkm
Akkor a valóság pillanata :)
Korban és nemben sokan jól tippeltek, akik 32-33-at írtak, mert a kettő között készült a kép.
32+4 hét, kisfiú, és 13 kiló
(a kilóról annyit: örülök, hogy sokan azt írtátok, hogy nem látszik, és a legtöbbet kevesebbet írtak, ugyanis végig nagyon odafigyeltem, és szerintem sem, ismerőseim szerint sem látszik szinte semmi felesleg a pocakon kívül, nem tudom hol vannak ezek. Teljesen átlag súllyal kezdtem, 57 kg, 164 cm, és most vagyok 70-nél, ami miatt a dokim és a védőnőm is agyon szekál, hogy milyen sok, de nem nagyon tudok többet tenni annál, mint amit eddig tettem.)
Köszönöm a tippeket, és boldog babavárást azoknak is, akik hasonló állapotban vannak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!