Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31-hetes kis pocis vagyok!...

31-hetes kis pocis vagyok! Eddig nem igazán tartottam a szüléstöl, de mostanában sokat gondolok rá, és ideges feszült vagyok! BEINDÍTHATJA A SZÜLÉST?

Figyelt kérdés
Ti hogy álltok nem tartotok egy picit töle?
2009. ápr. 20. 08:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
tartottam töle de mindig igyekeztem megnyugtatni magam több kevesebb sikerrel.mikor eljött az idö csak örülni tudtam neki nyugi még van idöd böven ne idegesisd magad a végén örülni fogsz ha mehetsz
2009. ápr. 20. 08:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

szia!

31 hetesen még ne aggódj ilyeneken./és utána se :)))/ Ha odakerülsz , akkor meg már minden menni fog a természet rendje szerint:) Én is izgulok picit, de inkább azért, hogy ne vajúdjak majd sokat:) Ezen túl kell esnünk. A női szervezetet így találták ki, aggódunk mert a hormonok túlságosan elérzékenyítenek bennünket , aztán más hormonok meg azért lesznek , hogy szülés alatt oldák a feszültséget.

A szülést nem fogja "csak úgy " beindítani , de inkább ne aggódj ezeken a dolgokon. Olvasgass kismama újságot, könyveket , nézegesd át a babaholmikat , főzz valami finomat... szóval élvezd hogy kismama vagy!:)))))

35 hetes kismami :)

2009. ápr. 20. 08:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj megnyugodni és foglald el magad valamivel.4-5 nap múlva várni fogod,hogy végre elinduljon a szülés.Meglásd nem lesz olyan szörnyű mint amire számítasz!
2009. ápr. 20. 08:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

én amikor megszültem, rögtön mondtam a férjemnek, hogy még 10-szer is bevállalnám. pedig nem volt könnyű.

második után azt mondtam, hogy nem kell több, de ha lenne baba, simán bevállalnám.

annyira nem kell tartanotok semmitől, mert nem lesztek egyedül, és ha annyira rossz lenne, mindenkinek csak 1 lenne :D (gondolj bele, akinek 8-10 is van :D )

fájdalomcsillapítót is kérhettek bármikor.

2009. ápr. 20. 08:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok!Köszönöm mindenkinek a megnyugtató szavakat!Mindenkinek szép babavárást!
2009. ápr. 20. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!