31-hetes kis pocis vagyok! Eddig nem igazán tartottam a szüléstöl, de mostanában sokat gondolok rá, és ideges feszült vagyok! BEINDÍTHATJA A SZÜLÉST?
szia!
31 hetesen még ne aggódj ilyeneken./és utána se :)))/ Ha odakerülsz , akkor meg már minden menni fog a természet rendje szerint:) Én is izgulok picit, de inkább azért, hogy ne vajúdjak majd sokat:) Ezen túl kell esnünk. A női szervezetet így találták ki, aggódunk mert a hormonok túlságosan elérzékenyítenek bennünket , aztán más hormonok meg azért lesznek , hogy szülés alatt oldák a feszültséget.
A szülést nem fogja "csak úgy " beindítani , de inkább ne aggódj ezeken a dolgokon. Olvasgass kismama újságot, könyveket , nézegesd át a babaholmikat , főzz valami finomat... szóval élvezd hogy kismama vagy!:)))))
35 hetes kismami :)
én amikor megszültem, rögtön mondtam a férjemnek, hogy még 10-szer is bevállalnám. pedig nem volt könnyű.
második után azt mondtam, hogy nem kell több, de ha lenne baba, simán bevállalnám.
annyira nem kell tartanotok semmitől, mert nem lesztek egyedül, és ha annyira rossz lenne, mindenkinek csak 1 lenne :D (gondolj bele, akinek 8-10 is van :D )
fájdalomcsillapítót is kérhettek bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!