Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem mutatja ki a teszt?...

Miért nem mutatja ki a teszt? Lily-t használtam 2szer is. Negatív lett. Elronthattam valamit? (15mp-ig tartottam a vizeletben majd kivettem és vártam)

Figyelt kérdés
Mindkétszer negatív lett,de a tünetek(puffadás,hányinger,gyakran kell pisilni)megmaradtak,tegnap meg a szeméremcsontom felett is fájt. Mensim volt,de a kezdettöl 2napra befejezödött.Nagyon félek.Okt.24-ei teherbe esés után már mutatnia kell valamit a tesztnek nem?A beágyazódásra már 4 illetve 5hét telt el a tesztek készítésekor.
2009. dec. 13. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Biztos vagy abban, hogy terhes vagy? Azért mert vannak tünetek, nem biztos, hogy valóban az vagy. Egyébként próbálj ki másik tesztet, van csomó fajta. Állítólag a reggeli vizeletből a legjobb, én is így csináltam, Gabriellt vettem, szerintem az egy jó fajta teszt.

(31 hetes mami)

2009. dec. 13. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs baba. Ennyi idő után már kimutatja bármelyik teszt.

A tünetekből ne következtess semmire. Ha a hormonok behülyülnek, ugyanazt érezni, mint terhességnél. 12 hónapig voltak hormongondjaim, úgyhogy tudom, miről beszélek...

16 hetes kismama

2009. dec. 13. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:

A Lily már fogantatás után 3 héttel olyan erős pozitívat mutat, hogy csak na. Ha neked totál negatív, akkor a tüneteid ellenére nincs baba. A tüneteidet valami más okozza, talán éppen ate a te agyad, a félelmeid.

Hidd el, hogy nem vagy terhes. Fogadd el, és lépj tovább.

2009. dec. 13. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Én amikor tesztelgettem, mindig olvasgattam mindenféle oldalt a neten. Több helyen ez volt: "A pozitív eredmény nem lehet téves, csak negatív" és "a halvány eredmény is pozitív".

Vegyél egy másik nevű tesztet, ha az is negatív, akkor menj dokihoz.

2009. dec. 13. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Menj dokihoz, az a biztos.

Extrém esetben hallottam olyat, hogy még a 13. héten is negatív volt a teszt...

2009. dec. 13. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia én 10 perce löttem el egy lily-t halvány pozítiv ,múlt hét Szombaton (azaz 12-én) kellett volna nem megjönnie. Sajna lehet hogy most nincs ott a baba,mielőbbi babásodást kívánok neked.
2009. dec. 14. 13:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is Lily-vel teszteltem. Május 7-én estem teherbe és rá 2 hétre már a teszt pozitív lett. Sajnálom, de lehet, hogy nem vársz babát, de azért próbálj meg egy másik fajta tesztet. Sok sikert!
2009. dec. 14. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!