Abortusznál lehetséges az, hogy nem szülő, hanem pl a
bátyám kísér el, és szülő tudta nélkül?
21/33 A kérdező kommentje:
Muszáj megnyugodnom,de nagyon tartok mindentől,már beképzelem magamnak a dolgokat..:SS:(
Nyugodj meg, valószínűleg nem vagy terhes, csak rástresszelsz.
Kérdésedre válaszolva, anyukád vagy apukád aláírása kell, tesódé nem jó.
2012. nov. 13. 22:25
23/33 anonim válasza:
Mivel nem vagy 18, a törvényes képviselőd jelenléte és hozzájárulása szükséges (tehát a szüleid valamelyikéé, függetlenül hogy nem vagytok jóban), ha pedig vita van emiatt köztetek, a gyámhatóság is beleszól. Jobban jársz, ha anyukádnak, vagy amelyik szülőddel jobb a viszonyod, elmondod, mert ha eltelik a 12. hét, nem fogják elvenni a babát, csak ha a te életedet veszélyezteti a terhességed. Ráadásul ha nem részesülsz gyermekvédelmi támogatásban, ki kell csengetni a kb 60 ezer forint műtéti költséget.
2012. nov. 14. 21:37
Utolsó, több ponton sem stimmel a válaszod.
1, Jelenlét nem szükséges, csak aláírt nyilatkozat.
2, Fiatalkorúnál a terhesség nem a 12. hanem a 18. hétig szakítható meg.
3, Az művi abortusz térítési díja 29 500 Ft.
2012. nov. 14. 22:02
Azonnal csinálj tesztet szerintem!!! Ha a második csík akár csak halvány is, akkor már terhes vagy. De ha csak egy napot késik, már akkor is kimutatja a teszt! Ha pozitív, mondd el anyukádnak, a hazugság ebben a témában még a teherbeesésnél is rosszabb. Valamint tudd, Bécsben elérhető az abortusztabletta. A jövőre vonatkozóan annyival jobb, hogy utána könnyebben lehet gyereked, nincs fertőzésveszély... DE VÉDEKEZZ MINDENEKELŐTT!! Az előváladékról meg nem tudhatod, hogy volt-e, hiszen ha bent van, benned van, nem látod és az bármikor jöhet... és bármmikor teherbe ejthet!!
2012. nov. 15. 08:25
Szia! Mi újság van azóta veled? Csináltál tesztet?
2012. nov. 22. 19:16
mI A HELYZET VELED? cSINÁLTÁL TESZTET?
2012. nov. 22. 19:20
28/33 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok,hogy így aggódtok..Barnás vérzésem van,kisebb mennyiségben..görcsölgetek,tesztet nem csináltam vártam pár napot és jött ez a barnás cucc.. utánaolvastam.. ha beágyazódott volna, az a 10. napig lett volna és akkor lett volna pecsételő vérzés,én pedig a 23-napon vagyok (aktus után) úgyhogy kezdek megnyugodni..
tessék egy tesztet csinálni mert nem mindenkinél van beágyazódásos vérzés. A teszt illetve orvos tud biztosat mondani neked.
A lányomnál nálam sem volt vérzés beágyazódásnál és remélhetőleg sikerült a kistesó is és nála sem volt (legalább is idáig és nem biztos hétvégére nem várom).
2012. nov. 27. 08:02
Jótanács: ne hagyatkozz Dr. Internetre... nagyon sok anyuka mondhatja el, hogy sosem látott beágyazódásos vérzést. Pl. én sem, aztán itt a két kisfiam.
Nem értem, miért nem teszteltél... de ha jólesik még egy kicsit paráztatni magadat, akkor ez van. :)
2012. nov. 27. 12:55
Kapcsolódó kérdések: