Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló felírása 16 évesen szülő nélkül lehetséges?
Figyelt kérdés
Ezt olvastam valahol, ez igen?2012. okt. 2. 17:46
1/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy kiírják-e mert én anyukámmal voltam, de szerintem 18 felett írják szülői engedély nélkül. De amúgy honnan szednél rá 3 havonta 6-8 ezer forintot??
2/12 :DDköszi:) válasza:
igen lehetséges.
Barátnőmnek legalábbis anélkül írja a doki...
3/12 anonim válasza:
Lehetséges kiírják szülő nélkül is bár az enyémek tudnak róla
4/12 anonim válasza:
Lehetséges,de elég felelőtlen dolog,nem kell egy 16 évesnek tabletta de szex sem
5/12 A kérdező kommentje:
Nem csak a szexd miatt, hanem a pattanásaim miatt is.
Amúgy nem tudom mi bajotok, hogy állandóan lehurrogjátok a szerintetek "kicsiket". Nem szexelek agyba-főbe minden jött mentel -.- Van barátom, ennyi a lényeg.
2012. okt. 2. 19:10
6/12 anonim válasza:
Off
Bár ez egyéni, de nálam maradtak a pattanások meg híztam kicsit, de ennek azért örültem.
23L
8/12 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a normális válaszolóknak!:)
2012. okt. 2. 21:00
9/12 anonim válasza:
ha tönkre akarod tenni a hormonrendszered hajrá,de a pattanásaid nem fognak eltűnni
10/12 anonim válasza:
mindenki normálisan válaszolt,nem a mi hibánk,hogy egy kis hisztis csitri vagy.. van barátom ezért kefélek és még hormont is akarok szedni azt hiszem menő vagyok így... szánalmas buta kislány vagy semmi több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!