Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy szülő nélkül megoldaható a terhesség megszakítás?
Nem, nem lehet.
Törvénytelen megoldások természetesen vannak, az "angyalcsinálás", vagyis a tiltott magzatelhajtás több ezer éves tevékenység, de manapság is ugyanolyan életveszélyes, mint évszázadokkal ezelőtt. Annak a lánynak óriási mázlija volt. Az ilyen megoldásokba bele lehet halni, vagy örökre meddőnek lehet maradni.
Ha elég nagy voltál hozzá, hogy szeretkezzél, akkor legyél elég felnőtt ahhoz is, hogy a szüleid elé állj.
tudom, nem oltogatni kell, de igazuk van akik előttem írtak, legyél felnőtt ahhoz is hogy a szüleid elé állj, ha a szexhez már felnőttnek érezted magad. Vállalni kell a felelősséget mindenért, amit teszünk, nem tudom hogy estél teherbe, de ha baleset volt, pl kiszakadt a gumi, akkor szerintem annyira nem fognak kiakadni, mert védekeztetek... szóval szerintem mondd meg, még ha nehéz is... nem voltam még ilyen hekyzetben, nővérem igen, és későn szólt, lásd 22 éves és van egy 2 éves kisfia, mielőtt kiderült h terhes, szakítottak a pasijával... és 20 éves volt, 16 évesen nem hiszem hogy jobb lenne a helyzet egy babával, te legalább észrevetted hogy baba van a dologban, ő sajnos nem, vagyis volt egy pár jele, de nem is szólt, csak a 16 éves kishugának, nekem, én persze mondtam neki, hogy menjen orvoshoz, nem ment,csak mikor már késő volt, hozzáteszem neki már volt egy abortusza...
szóval szólj, ja és neki is 16 évesen...
Én ismerek olyan orvosházaspárt, akinek a lányáéknál kiszakadt a gumi (18 volt a lány), ők megtartották. Most anyuka legkisebb tesója és a gyereke majdnem egyidősek.
De tényleg, ha "baleset" következménye, a szülők is jobban megértik.
Szerintem szólj nekik.
Nem, nem lehet elintézni felnőtt nélkül, meg se próbáld. Biztos lehetne találni vmi "orvost" (inkább hentest), aki elintézné neked, de gyanítom utána méhed sem maradna, ha egyáltalán túlélnéd. Beszélj anyukáddal (és ne halogasd sokáig, nehogy késő legyen). Biztos nem fog örülni, de még mindig jobb, mint ha egy hónap múlva szólsz, hogy terhes vagy, és már el sem tudod vetetni.
Én nem ítéllek el, de azt sem mondanám, hogy felelősségteljes vagy. Ha az lennél, nem felejtetted volna el. Vagy ha tudod magadról, hogy feledékeny vagy, inkább más módszert kellett volna keresned.
Hát tényleg nagyon felelősség teljes viselkedés kihagyni két szemet a levélből, tovább szeretkezni, és eszedbe se jutna, hogy esetleg vegyél 72 órás tablettát.
Na állj csak szépen anyád elé és mondd el neki!
sok hülye agybeteg akkor pontosítok:
2 GYÓGYSZERT HAGYTAM KI A 11-12. NAPIT
ÉS 23. ÁN JÖTTEM RÁ HOGY KIMARADT IGAN AZ VALÓBAN 2 ÓRA FELELŐSÉGTELJES VAGYOK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!