Abortusznál lehetséges az, hogy nem szülő, hanem pl a bátyám kísér el, és szülő tudta nélkül?
Kérdező, szerintem ezt az ifjúság nagy része túlparázza, hidd el, a szülők nagy része tökéletesen tisztában van vele, hogy a 17 éves gyereke legalább alkalomszerűen él nemi életet, és azzal is, hogy 100%-os fogamzásgátlás nincs.
(48/F)
Igen,rettenetesen furdal!!
Utálom magam emiatt, nagyon nem kellene most semmi iylennek történnie..Rettenetesen hülye voltam,de ha ebből úgy jövök,ki,ahogy szeretnék,akkor az biztos hogy nem követek el többet ilyen hibát..ha pedig az van,amit nem szeretnék, akkor nagyon durva tanulópénz,sajnos..
Kérdező, szerintem valószínűbb, hogy a stressz... emléxem, anno 17 évesen én istápoltam egy haver csaj lelkét, aki szabályos álterhes lett a parától, reggeli hányinger, mellfeszülés, minden...
Akkor még (ez ugye 1981 volt) bonyolultabb volt a dolog, mert még csak laborban végezhető tesztek léteztek, ma egyszerűen venni kell egy terhességi tesztet, és megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!