Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortusznál lehetséges az,...

Abortusznál lehetséges az, hogy nem szülő, hanem pl a bátyám kísér el, és szülő tudta nélkül?

Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 17:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, szerintem ezt az ifjúság nagy része túlparázza, hidd el, a szülők nagy része tökéletesen tisztában van vele, hogy a 17 éves gyereke legalább alkalomszerűen él nemi életet, és azzal is, hogy 100%-os fogamzásgátlás nincs.

(48/F)

2012. nov. 13. 17:38
 12/33 A kérdező kommentje:
Utolsó,ez kedves, csak épp 2hete mondtam anyának,hogy senkivel nem fekszem le csak úgy.. és most mégis.. 5percig tartott,mert észbekaptunk.. a srác nem ment el, előváladék SEM volt..2napja késik,viszont a görcsök megvannak..stressz?
2012. nov. 13. 17:41
 13/33 anonim ***** válasza:
Ez bizony túlparázás, mert furdal a lelkiismeret...
2012. nov. 13. 17:49
 14/33 A kérdező kommentje:

Igen,rettenetesen furdal!!

Utálom magam emiatt, nagyon nem kellene most semmi iylennek történnie..Rettenetesen hülye voltam,de ha ebből úgy jövök,ki,ahogy szeretnék,akkor az biztos hogy nem követek el többet ilyen hibát..ha pedig az van,amit nem szeretnék, akkor nagyon durva tanulópénz,sajnos..

2012. nov. 13. 17:58
 15/33 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, szerintem valószínűbb, hogy a stressz... emléxem, anno 17 évesen én istápoltam egy haver csaj lelkét, aki szabályos álterhes lett a parától, reggeli hányinger, mellfeszülés, minden...

Akkor még (ez ugye 1981 volt) bonyolultabb volt a dolog, mert még csak laborban végezhető tesztek léteztek, ma egyszerűen venni kell egy terhességi tesztet, és megcsinálni.

2012. nov. 13. 18:08
 16/33 A kérdező kommentje:
Nálam mellfeszülés,hányinger nincs,csak a para..
2012. nov. 13. 18:12
 17/33 anonim ***** válasza:
59%
Akkor vegyél egy terhességi tesztet, és végezd el. Ennyi.
2012. nov. 13. 18:28
 18/33 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy terhes
2012. nov. 13. 19:01
 19/33 A kérdező kommentje:
reménykedek benne.:)
2012. nov. 13. 19:19
 20/33 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem terhesség. Nyugodj meg és meg fog jönni. Egyébként meg, ha már 2 napja késik, akkor egy terhességi teszt is kimutatja. Ha meg negatív, akkor nyugodj meg szépen és megjön majd. Egyébként meg, ha ebben nem mondtál igazat anyukádnak, az egyáltalán nem olyan nagy probléma, mintha egy sokkal komolyabb abortuszban hazudnál neki. Biztosan nem fog haragudni, csak bízz benne!
2012. nov. 13. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!