11/27 anonim válasza:
A 12. héten,akkor kaptam meg a korion-biopszia eredményét.
12/27 anonim válasza:
1.baba 16.hét (lány)
2.baba 32.hét (fiú)
3.baba 36.hét (fiú)
13/27 anonim válasza:
18 hetesen annyit mondtak ,hogy nagyobb az esély fiúra ,majd 24 hetesen 4d már biztosra mondták,hiszen nem egyszer mutatta :D 4 hetes fiúcska anyukája
14/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem értem 12 hetesen olyan korán is megtudják biztosra mondani, akkor nekem miért nem látják 18 hetesen, na mid1,
2012. nov. 13. 15:27
15/27 anonim válasza:
17. héten voltam uh-on, ott a doki először lányt mondott majd 2 perc múlva módosította fiúra... Eddig fiú, aztán majd 2 hét múlva kiderül...
19+3hkm
16/27 anonim válasza:
19.héten, 4D, kislányt mondott a doki. Így is lett.
20/27 anonim válasza:
13 -as vagyok,mert nem mindegy hol van a lepény, az sem hogy milyen minőségű a gép , az sem hogy fekszik a baba,szétrakja e a lábát. Nekem megmondta a dokim ,hogy 18 hétnél előbb meg sem nézi,mert találgatni nem akar annyit meg én is tudok most ,hogy tslán fiú talán lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!