Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab. után mennyi időt...

Missed ab. után mennyi időt kell minimum várni, hogy újra próbálkozhassunk?

Figyelt kérdés

Tényleg igaz,hogy minél később műtenek meg,annál kevesebb az esélye,hogy később könnyen teherbe essek?

Első terhességem volt és 3.-ra sikerült,örültem,hogy minden rendben van teherbeesés kapcsán velem és a párommal de most aggódok mi lesz később.

2012. nov. 11. 15:01
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Szai 6-os! Ezen elgondolkodtam már én is,hogy kevés lehetett ez a hormon.Biztosan említeni fogom a következő orvosomnak,hogy próbáljuk meg a hormon tartalmú gyógyszert , mert félek,hogy ezek a műtétek befolyásolhatják a teherbeesést és nem szeretnék ezen mégegyszer átesni.

Azon is gondolkodtam,hogy (igaz nem tudom mikor szokott kialakulni a méhlepény és mikor veszi át a szerepet) de talán az nem tudott rendesen működni.

2012. nov. 13. 14:32
 22/25 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom. :( Nekem is ugyanigy volt 10. héten voltam uh-on, és ott derült ki hogy már nem dobog a szive, és csak 5 mm-s.

Mi 3 hónapot vártunk, azóta volt két próbálkozós hónapunk, de még nem akar jönni. Pedig előtte háromszor sikerült elsőre. Szerintem kell az a fél év a szervezetnek. De biztos hogy ez is egyénfüggő.

2012. nov. 13. 22:27
 23/25 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló!

Sajnálom,hogy ez történt veled is!

Azt szeretném kérdezni,hogy a 10. heti ultrahang előtti ultrahangokon is kisebb volt ? Mert nekem igen és az orvos azt mondta,hogy jó a méret,de én már akkor tudtam,hogy nincs ez rendben.

Ne add fel,sikerülni fog az a baba!Csak pozitívan!!

2012. nov. 14. 09:13
 24/25 anonim ***** válasza:

Igen. Pontosan ez az érzés volt bennem is. Hogy valami nem stimmel. Előtte 2 héttel voltam uh-on, és akkor sem felelt meg a méreteknek. A méhem és a petezsák végig nőtt. Tehát az orvosom még a 10. héten is mondta, hogy minden oké. Aztán ki is volt irva a 12. heti uh-om. De egy belső hang jelezte, hogy valami nem oké, és kértem egy uh-ot. Ha a 12. héten derül ki az még rosszabb lett volna.

Nekem előtte első, sokszor egy alkalomra összejöttek a babók. Most meg nem jön. De a tünetek szerint valószinüleg progeszteron gondom van. Addig megyek, amig rendesen nem vizsgálnak ki, vagy amig a baba össze nem jön. :) Nem adom fel.

2012. nov. 15. 02:26
 25/25 A kérdező kommentje:

Ne add fel,én sem fogom,nem szabad hagyni magunkat!

Engem tegnap műtöttek,az orvosok 3 hónapot mondtak a próbálkozásra,továbbra is kell szedni a terhesvitamint és már alig várom,hogy megint terhes lehessek,persze előtte én is kivizsgáltatom magam!

Sok szerencsét!

2012. nov. 16. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!