Missed ab. után mennyi időt kell minimum várni, hogy újra próbálkozhassunk?
Tényleg igaz,hogy minél később műtenek meg,annál kevesebb az esélye,hogy később könnyen teherbe essek?
Első terhességem volt és 3.-ra sikerült,örültem,hogy minden rendben van teherbeesés kapcsán velem és a párommal de most aggódok mi lesz később.
Szai 6-os! Ezen elgondolkodtam már én is,hogy kevés lehetett ez a hormon.Biztosan említeni fogom a következő orvosomnak,hogy próbáljuk meg a hormon tartalmú gyógyszert , mert félek,hogy ezek a műtétek befolyásolhatják a teherbeesést és nem szeretnék ezen mégegyszer átesni.
Azon is gondolkodtam,hogy (igaz nem tudom mikor szokott kialakulni a méhlepény és mikor veszi át a szerepet) de talán az nem tudott rendesen működni.
Nagyon sajnálom. :( Nekem is ugyanigy volt 10. héten voltam uh-on, és ott derült ki hogy már nem dobog a szive, és csak 5 mm-s.
Mi 3 hónapot vártunk, azóta volt két próbálkozós hónapunk, de még nem akar jönni. Pedig előtte háromszor sikerült elsőre. Szerintem kell az a fél év a szervezetnek. De biztos hogy ez is egyénfüggő.
Utolsó válaszoló!
Sajnálom,hogy ez történt veled is!
Azt szeretném kérdezni,hogy a 10. heti ultrahang előtti ultrahangokon is kisebb volt ? Mert nekem igen és az orvos azt mondta,hogy jó a méret,de én már akkor tudtam,hogy nincs ez rendben.
Ne add fel,sikerülni fog az a baba!Csak pozitívan!!
Igen. Pontosan ez az érzés volt bennem is. Hogy valami nem stimmel. Előtte 2 héttel voltam uh-on, és akkor sem felelt meg a méreteknek. A méhem és a petezsák végig nőtt. Tehát az orvosom még a 10. héten is mondta, hogy minden oké. Aztán ki is volt irva a 12. heti uh-om. De egy belső hang jelezte, hogy valami nem oké, és kértem egy uh-ot. Ha a 12. héten derül ki az még rosszabb lett volna.
Nekem előtte első, sokszor egy alkalomra összejöttek a babók. Most meg nem jön. De a tünetek szerint valószinüleg progeszteron gondom van. Addig megyek, amig rendesen nem vizsgálnak ki, vagy amig a baba össze nem jön. :) Nem adom fel.
Ne add fel,én sem fogom,nem szabad hagyni magunkat!
Engem tegnap műtöttek,az orvosok 3 hónapot mondtak a próbálkozásra,továbbra is kell szedni a terhesvitamint és már alig várom,hogy megint terhes lehessek,persze előtte én is kivizsgáltatom magam!
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!