Missed ab. után mennyi időt kell minimum várni, hogy újra próbálkozhassunk?
Tényleg igaz,hogy minél később műtenek meg,annál kevesebb az esélye,hogy később könnyen teherbe essek?
Első terhességem volt és 3.-ra sikerült,örültem,hogy minden rendben van teherbeesés kapcsán velem és a párommal de most aggódok mi lesz később.
Kedves utolsó!
Ma megerősítették ,hogy meg kell műteni.
Ma megint összedőlt a világom,titkon még bíztam abban ,hogy él,de elveszett a remény.Nem is gondoltam bele,hogy mennyi nő átesik ezen,amíg velem is megtörtént.
Úgy gondolom,hogy akármennyire is fáj még,idővel sokkal erősebbnek érezzük majd magunkat ezek után,mint ahogy most te is ,már készen állsz egy újabb terhességre.Hidd el, a következő sikerülni fog,nemsokára te leszel a legboldogabb kismama!
Én már most készen állnék,szerintem egy újabb terhesség feledtetné velem az előzőt,de nekünk még fél évet várni kell majd a műtét után!
Sok sikert és egészséges kisbabát kívánok neked!
Szia!Sajnálom,hogy veled is ez történt! :(
Annyit szeretnék neked mondani,hogy én úgy hallottam ismerősöktől,hogy voltak akik egyből teherbe estek,vagy rá kis időre,de a baba ugyanúgy elment.Lehet sokan ezt tudnák cáfolni,de szerintem jobb ha betartjuk a várakozási időt!
Mielőbbi gyógyulást ,kitartást és a jövőben babaáldást kívánok!
Kedves kérdező, és válaszolók, akik átestek hasonlón. Nekem két vetélésem volt egymás után, az elsőt 8 hetesen, a másodikat 10 hetesen vesztettem el. A 3 hónap letelte után én rögtön teherbe estem, sajnos lehet, hogy túl korai volt, így másodjára is átéltem ezt a szörnyűséget. Mindenkivel mélyen együttérzek, és kívánom,hogy mindenkenek sikerüljön a gyermekáldás. Nekünk is sikerült, ma már boldog anyuka vagyok. Az biztos, hogy minden rosszban van valami jó, mi a férjemmel még közelebb kerültünk egymáshoz, összetartottunk, megerősödött a kapcsolatunk.Én is erősebbé és kitartóbbá váltam ...Pedig a második után azt hittem, feladom, mert még egy kudarcot nem bírok elviselni. De nem adtam fel, és sikerült!!! Kedves kérdező, kitartás neked is, és remélem legközelebb sikerül! A műtét után lehet, hogy rosszabb lesz egy kicsit, de gondolj majd a célra, ami előtted áll. Nekünk egy évvel a második műtét után jött össze, mert én csak akkorra nyugodtam meg, akkorra tudtam elengedni magamban a két pici meg nem született kis lelket...
Bocsi, remélem, nem írtam sok rosszat, kívánok nektek minden jót!
Köszönöm,hogy leírtad a történeted.
Tanulságos!Ez megerősít abban,hogy tényleg jó,ha várok még a következő próbálkozással!
Szia!
Mindenképpen megpróbálom majd kideríteni,hogy mi lehetett.De legalábbis következő terhesség előtt teljesen kivizsgáltatni és rendbetenni magam,hogy a baba a lehető legegészségesebb lehessen!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!