Ha napi 4 liter teát kell minimum meginnom, szerintetek milyet válasszak?
Eddig zöld teát ittam (naturlandosat) 4 liter vízbe tettem 2 filtert!Most olvastam a roibos teáról és az is szimpi!De nemtudom,hátha valakinek van tapasztalata,hogy mitszabad terhesség alatt,melyiket ajánlják,melyikaz ami egyáltalán nem árt?
Előre is köszi!
2 éves kislány és 22 hetes pocakcsajszi anyuja
4 liter tea?
ez még vízböl is sok. minek kell 4 liter teát meginnod?
én egyiket sem innám ilyen mennyiségben, de még vizet sem.
Mert két hete majdnem leállt a vesém, mert a babaám a húgyvezetéken fekszik!Felhelyeztek Karácsonykor egy katétert hólyagom ésa vesém közé,hogy ne tudjon újra elzáródni!
Ésa felülfertőződés miatt,kell ennyit innom,hogy tisztítsam a cesém!Ha nem iszom eleget iszonyatosan fáj a vesém így is,meg a pisilés is magaa kínzás!
ÉS az már szülésig így maradsajnos, és a fájdalom sem fog szűnni teljesen addig :(
Ja és még egyszer cserélni kell a 32. hét körül a ketétert! :(
Délután megyünka gyógynövényboltba,csak addig már tapasztalatokat szerettem volna olvasni!
Ez a leforrázós jó ötlet köszi!
Találtam neked egy ilyen oldalt:
boldog babavárást és remélem múlik a fájdalmad! ;)
30+5 h km.
Szia, sajnálom, amin átmész, kitartást kívánok!
Olyan teát szabad inni, amiben nincs koffein. A tisztán gyümölcsteák jók, a rooibos tea jó, és a gyógynövény teák. Szerintem próbáld ki a rooibost, mert abban van vas, c-vitamin és folsav is, mindezek a terhesség alatt fontosak. Esetleg tudom ajánlani a borsmentát és a csipkebogyót. A csalántea is tartalmaz vasat, ennek az ízét nem mindenki szereti. Vagy a hársfatea, de ezt inkább este mert elálmosít.
Még annyit, hogy a zöldteával csak óvatosan, mert az ásványi anyagok kiürülését fokozza, ami most terhesség alatt nem jó.
Kellemes teázást,
1,5 éves kislány és 20 hetes pocaklakó anyukája
Köszi szépen! Tegnap óta gondolkodom ezen,amiket olvastam nekem eddig meg a válaszok alapján nekem is a rooibos a legszimpatikusabb!
És milyen márka a jó abból?Vagy azthogy vegyem?
Mert ma délelőtt láttam a DM-ben ilyen bio teában (mandala azt hiszem) az jó lehet?
Én narancs ízesítésű roiboos teát szoktam inni, nagyobb boltokban (Tesco, Auchan) kapható, de ha jobb szereted az édeskés ízt van vaníliás is.
E mellett még szoktam inni kamilla teát is, az sosem árthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!