SOS! Olyan érzésem van, mintha tágulnák és megindult volna a vajúdás 14hetes vagyok. Aggódom?
Tegnap este óta görcsölget a hasam, és alul a derekam is. Két gyereket szültem már, tudom milyen érzés a vajúdás. És ez nagyon hasonlít rá. Hétfőn megyek uh-ra. A védőnőt hívtam, de ki van kapcsolva. Vettem be egy nospát, magnéziumot, de nem enyhült.
Ez normális, vagy baj jelezhet?
Kérlek segítsetek, nagyon félek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Ezt találtam, ugyanazok a tünetek, mint nekem.
Azért az "olyan, mintha meg akarna jönni" és az "olyan, mintha megindult volna a vajúdás" között van némi különbség...
Azt te tudod, milyen erősek a görcsök, ha csak mensis görcs, az belefér, de ha már szülési fájdalmas, az nem!
Szóval lehet, hogy csak "eltúloztad" a fájdalom jellemzését, de ha olyan erős, hogy görcsoldót kell szedned...
Hát, te tudod...
Sziasztok.
Tegnap este kicsit gyengébben, de visszatért a görcs. Aztán pár perc után el is múlt. Ma semmi gond, még nem görcsöltem. Azért a reggelt nospával és magnéziummal kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!