Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen terhességi babonák...

Milyen terhességi babonák vannak? Valaki készített, vagy összehasonlitotta pocakfotókat?

Figyelt kérdés
Miért fogja meg a kismama a pocakját,kinek engedi meg?

2012. szept. 17. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olyan hülye babonákról tudok,hogy nem szabad még fiatal terhesen ruhákat venni,nem szabad megvenni a babakocsit,kiságyat,stb-stb..de én nem hiszek ezekben a hülyeségekben!!!Nekem már van 2 szatyor gyerekruhám,megvan a babakocsink,és a kompunk is..még a kiságy kell meg az etetőszék,meg apróságok..de ez még ráér. :)
2012. szept. 17. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja és most vagyok kb 7 hetes 2 napos :)
2012. szept. 17. 17:41
 3/7 A kérdező kommentje:
OKé Köszi!Boldog babavárást!
2012. szept. 17. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ég a gyomrod, nagy haja lesz a gyereknek. :) Ha jobb oldalon mozog többet, akkor kislány, ha bal oldalon mozog sokat, akkor kisfiú. :) Egy gyerek, egy fog. :) Csúcsos pocak fiút rejt, kerek, oldalra terülő pocak lányt. :) A baba születése előtt ne vegyél neki semmit. :(

Kínában: egyél sok halat és okos lesz a gyereked. Egyél sok diót és sok haja lesz a picinek. Disznólábat kell enni a bőséges tejtermelés végett. Nem tarthatsz kutyát, nem ehetsz mikrózott kaját, nem használhatsz se számítógépet, se mobiltelefont, mert árt a gyereknek. Ezeken kívül pedig ha megszültél, akkor egy hónapig nem fürödhetsz és nem moshatsz fogat. De ezutóbbi inkább csak régebben élt, amikor még nem volt minden lakóhelyen fűtés, és sok volt a gyermekágyi halál, mert megfáztak a friss anyukák.

Most több nem jut eszembe, pedig van egy csomó.

2012. szept. 17. 22:23
 5/7 A kérdező kommentje:
irhatok még babonát,meg arrol is hogy babona bejött vagy nem
2012. szept. 18. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hatalmas kerek hasamra mindenki azt mondta, hogy kislány: kisfiú lett. Nem viszketett a hasam: kopasz lesz, hát 6-7 centis hajjal született:-) . Az első babámnál: csúcsos pocak:kisfiú lesz. Hát kislány lett. Csokit ettem:kislányra tippeltek, hát fiú. A lányommal citromot ettem, biztosra mondták, hogy fiú. Semmi jóslat nem jött be! :-) Automatikusan elfordítottam a pocakom olyan embertől, akinél "gyanús" volt, hogy meg akarja simogatni és nem szerettem volna( elnézést, de egy piszkos, cigizős lány lett volna), így óvatosan, de megértettem vele..
2012. szept. 20. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Jaj az én is utálom, amikor úton útfélen meg akarják tapizni a hasam, de nekem mindegy, hogy koszos-e vagy nem, cigizős-e vagy sem. Csak kérdezné meg, akkor esetleg megengedném, de ííígy!

Bocs az offért!

2012. szept. 20. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!