Tennétek fel nekem 15hét körüli pocakfotokat? Én nagyon picinek érzem az enyémet, szinte csak kidudorodik az alhasam.
Ez 15hét, 3 napos :-)
De nekem már akkor mindenki észrevette, mert nagyon puffadtam. igzából nem kell még hogy nagyon látszódjon a 15 héten szerintem, nyugi. van olyan bnőm, akinek még a 25 héten se volt szinte semmi...
Ne izgulj, normalis, nem kell meg nagy pocaknak lennie. A baba is nagyon pici, a mehed is kicsivel van csak a szemeremcsont folott.
Az enyem ekkora volt a 15. heten:
Es ez mar a masodik baba, amikor elvileg korabban no a pocak. En szerencsesnek ereztem magam, nem hiztam sokat, nem asszonyosodtam, a vegeig formas pocakom volt, szules utan meg semmi sem marad.
Képet nem tudok küldeni de én is már majdnem betöltöttem a 15. hetet és nem lehet még látni semmit ha fel vagyok öltözve, senki sem mondja meg, hogy babát várok!
Én magamnak már látom a pocit de inkább egy felpuffadt hasra emlékeztet! :))
Ne aggódj alkati kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!