Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Raknátok fel 19 hetes pocakfot...

Raknátok fel 19 hetes pocakfotókat? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ma lettem 19 hetes és még mindig csak annyi pocakom van mintha jól bekajáltam volna... Pedig 173 cm vagyok és 49 kg voltam a terhesség előtt tehát nincs hájacska ami eltakarná. Most 55 kg vagyok. Mikor kezd már el nőni? A mellem már 75B-ről 80D-re nőtt de a pocak nem akar nőni...
2010. júl. 11. 11:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem annyi volt, mintha mindig fel lennék puffadva. Ekkor még be is tudtam húzni, de már kemény volt, kényelmetlenek voltak a hagyományos nadrágok.
2010. júl. 11. 11:51
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez igy normalis, ne aggodj.

En magas vagyok (178 cm) es vekony.

Az elso babaval a 25. het kornyeken kezdett igazan noni a pocak, a masodik babaval se sokkal korabban.

Ez a masodik terhesseg 19. hete:

[link]

Es ilyen lett a vegere: [link]

2010. júl. 11. 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia! nekem ilyen volt 19 hetesen :) én 43 kg-ról indultam 158 cm magas vagyok

[link]

2010. júl. 11. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is anno csak 20 hetesen kezdett el nőni a hasam,de akkor eléggé beindult:) 158 cm-rel kezdtem a terhességet és 45 kg-mal.
2010. júl. 11. 13:02
 5/9 A kérdező kommentje:
A fotóitokat látva csak még jobban aggódom mert nekem meg sem közelíti a pocakom a tiéteket... :(
2010. júl. 11. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, én 163 cm vagyok, 62 kg-ről kezdtem az első terhességemet, és 22 hétig semmit nem híztam, nem is látszott szinte semmi rajtam. 10 kg-ot híztam a végéig, és minden rendben volt a lányommal végig, szép egészséges baba lett, már 20 hós. :-) Egyszercsak majd megindul, és úgy fog nőni a hasad, hogy....!

(most előbb kezdett kerekedni a hasam, de most ikreket várok, ezt nem lehet hasonlítani szerintem, bár itt is 31 hetesen 8 kg-nál tartok, a fiúk pedig egyenként akkorák, mint a lányom volt egyedül ennyi idősen)

Sajna képem nincs ez első terhes pocimról.

2010. júl. 11. 13:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Én itt 18+2 napos vagyok, de nekem 2. baba, és már a 8 héten elkezdett látványosan nőni a pocakom.

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2010. júl. 11. 15:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Az előbb nem sikerült.

[link]

2010. júl. 11. 15:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor ezek szerint nem tehetek mást csak türelmesen várom, hogy nődögéljen a pocim... Na jó... :)
2010. júl. 11. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!