Tennétek fel 37 hetes pocakfotokat?
Köszi! Kedves második, szerintem nem olyan durván nagy, legalábbis az enyém már nagyobb, és 36. hetes vagyok! Remélem már nem nő a hasam sokat, csak a baba!
Rakjatok még!!
37+1 hetes vagyok és kislányom lesz, a hasam azt mondják nagyon nagy, de a babám súlyát 2 napja Uh-n 2380g-ra becsülték, úgy hogy a has mérete tuti nem függ össze a baba méretével. Ti mit gondoltok?
A 3. valaszolo vagyok. Szerintem sem fugg ossze. A belinkelt kepeken ez a 2. babapocakom, nem nagy, igaz, hogy a baba sem lett nagy (3100 gramm). Viszont az elso babammal kisebb hasam volt ennel is es kozel 4 kg-os lett a fiam.
Az uh-s becsles mondjuk nalunk nem jott be, szules elott 5 hettel becsultek 2600 grammra a 2. babankat, ahhoz kepest nem 3100-zal kellett volna szuletnie, hanem 3,5 kg korul, mert szep mehlepeny mellett (az enyem az volt) az utolso honapban egy kilot siman hizhatott. Viszont hosszu baba volt, a feje sem volt kicsi, a gep pedig ugye ezekbol kalkulal, ezert dobott ki akkor nagyobb sulyt.
(Megemlitenem, hogy az egyik ismerosomnek tenyleg hatalmas pocakja volt, oriasi, vegig atlag sulyu babat mertek uh-n, vegul tobb, mint 5,5 kg-os gyonyoru babaja szuletett. Tehat az uh sokat csalhat es ekkora babanal tenyleg volt osszefugges a pocak meretevel.)
13.27-es vagyok
És én még azt hittem nekem van nagy pocakom, ez hatalmas de nagyon jól áll:) Gratulálok nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!