22 hetes terhes voltam, éjjel görcsölt a hasam és a derekam fájt, reggelre elkezdett folyni a magzatvizem és megindult a szülés.20 óra vajúdás után halva született. Nem értem, hogy miért történt igy?
Sajnos, talán mégsem volt egészséges.Ez nagyon szomorú, de lesz babád, egészséges.
Ha olyan magas a fehérvérsejt, akkor talán valami fertőzést kaptatok. Szörnyű ezt mondani, de szerintem ez még kevésbé rossz, mintha valaki úgy születik, súlyos betegen, s szenved, míg meghal.
Phend ki, ondolj szeretttel az elvsezett gyermekedre.
az a kis lélek ott lebeg valahol, s érzi. Csak talán mégsem volt jó most megszületnie.Próbád vele megbeszélni gondolatban, hogy örülsz hogy eddig is veled volt, s elengeded a saját útjára, ha neki úgy jó. S ő engedjen helyet a születendő gyermekeidnek. S megtartjátok egymást jó szívvel az emlékezetetekben.
Nagyon sajnálom, ami Veled történt!
Ne hibáztasd magad!!!Nem Te vagy a felelős a történtekért. Nehéz most bármi "okosat" írni, de nagyon remélem, hogy hamar talpra tudsz állni és újra kész leszel arra, hogy szülővé válj. Meglátod a Te elveszített pici pocaklakód vigyázni fog Rátok!
Szia! Az én sztorim is hasonló. Én 26 hetesen vetéltem el, nem volt semmi panaszom, csak egy nap nem éreztem a magzatmozgást és bementem a kórházba, hogy nézzék meg. Ott még minden rendben volt, de rá 3 napra már nem volt szívhangja a picinek, így megindították a szülést. Borzalmas volt. Ez pont 1 hónapja történt. A boncolásnál nem derült ki semmi, egészséges volt a baba és én is. Nekem is magas volt a fehérvérsejtem, de azt mondták, hogy ez minden terhességnél így van. nagyon nehéz ezt így elfogadni, mert ha beteg lett volna, az egészen más, de így...
Engem az éltet, hogy most magamra koncentrálok, próbálok minél előbb helyrejönni testileg-lelkileg. A dokim azt mondta, hogy 3-4 hónap múlva már nekifuthatok egy újabb terhességnek. Már annyira várom, megnyugodni úgyis csak akkor fogok, ha már lesz egy egészséges babám. Neked is első baba lett volna? ha gondolod írj privit! Sok erőt és kitartást! Nagyon együtt érzek Veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!