Van olyan akinek 36 vagy 37 héten megindult a szülés?
Figyelt kérdés
mi okozhatja ezt?vagy egyszerűen csak itt az idő?
36 hetes vagyok,hétfőn 37,
iszonyatos nagy a hasam,nehéz is már,
minden oké eddig,a lepény 2-es stádiumu,teljesen zárt vagyok,annyi h 3 hete 2000 volt a méhszájam.
az orvos azt mondta a héten min 4 kilós lesz a fiam,és nem biztos h szeretném megvárni...
2012. okt. 28. 13:19
1/6 anonim válasza:
Sógornőm pont betöltötte a 37. Hetet és egyszer csak szaladt ki a szobából, mert folyt a magzatvize. Semmi előjele nem volt, zárt méhszája volt előző héten, szóval nem derült ki miért indult be neki.
2/6 anonim válasza:
Nekem a 37. hét elején megindult a 2. babánál. Egyszercsak bő 3 ujjnyi lett a méhszáj. 1,5 óra alatt megszületett. 4.250gr-al. Még szerencse, hogy megindult a szülés.
3/6 anonim válasza:
Nekem is 37.héten folyt el a vizem első babával, előtte voltam 4 nappal vizsgálaton, teljesen zárt voltam, kisfiam feje be se volt még teljesen ékelődve.
4/6 anonim válasza:
Nekem a 2. babám 37+3 hétre született.2.5 ujjnyira kinyíltam.Gondolom neki akkor jött el az idő.3 kiló felett volt a súlya,bőven jó volt így.A 3. babám 39+1 napra született,holott itt is nyitva voltam 2 ujjnyira a 35. héttől.Ez abszolút kiszámíthatatlan.
5/6 anonim válasza:
37+2-re született a klányom,nem volt semmi gond.Mondjuk nem volt egy óriás bébi 2860gr,52cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!